cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atleţii de la Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir au obținut un onorabil loc III la Campionatul Naţional de Cros de la Botoşani

Atleţii de la Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir au obținut un onorabil loc III la Campionatul Naţional de Cros de la Botoşani

Publicat în 07.03.2013 la ora 16:23

Un remarcabil şi neaşteptat succes au înregistrat reprezentanţii secţiei de atletism, a Clubului Orăşenesc Cugir la Campionatul Naţional de Cros desfăşurat recent la Botoşani.

Elevii profesorului Gheorge Hăprean, calificaţi pentru etapa pe ţara la categoria Copii 3-Masculin au urcat pe podiumul întrecerii ocupând locul III, într-o competiţie antrenantă şi dificilă la care au luat parte peste 400 de concurenţi.  S-a înregistrat cu această ocazie cea mai bună performanţă la atletism după 1990. “Regretabil este faptul că unul dintre principalii alergători n-a putut participa la concurs, din motive de sănătate situaţie ce ne-a privat de posibilitatea de a urca pe o poziţie superioară, poate chiar pe locul I al concursului” ne-a spus, cu oarecare regret Gheorghe Hăprean.

Ceea ce se dovedeşte şi mai interesant este faptul că cei 4 sportivi care au adus medalia de bronz şi anume: Gyapias Mikloş, Mărginean Lucreţiu, Urâtoiu Adrian şi Mărginean Iulian  învaţa în aceeaşi clasă la Şcoala Gimnazială ,,Iosif Pervain” din Cugir.

“A fost o competiţie antrenantă desfăşurată pe o vreme de iarnă autentică dar care a dovedit că atunci când există dorinţa de performanţă rezultatele nu întârzie să apară. Vreau să mulţumesc pe această cale, conduceri clubului, personal d-lui preşedinte Adrian Mihai pentru sprijinul pe care îl acorda acestei tinere şi promiţătoare secţii de atletism” a declarat profesorul Gheorghe Hăprean.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 416 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.