cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atleții cugireni Vasile Hârjoc și Daniel Scrob, pe podiumul Campionatului Internațional „Raiffeisen Bank Bucharest Maraton”

Atleții cugireni Vasile Hârjoc și Daniel Scrob, pe podiumul Campionatului Internațional „Raiffeisen Bank Bucharest Maraton”

Publicat în 15.10.2018 la ora 17:12

În zilele de 13 și 14 octombrie 2018, la București s-a desfășurat competiția de atletism „Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon”, întrecere organizată de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

A fost cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a XI-a ediție, la care au luat parte peste 1.500 de sportivi reprezentând peste 100 de cluburi și asociații sportive din țară. Și de această dată, atleții județului Alba au onorat cu cinste culorile cluburilor la care sunt legitimați.

Astfel veteranul Vasile Hârjoc (din Cut), legitimate la C.S.O. Cugir, a câștigat maratonul de 42,195 km, la categoria de vârstă ( 65 – 69) ani cu timpul de 3 ore, 7 min. 2 sec., un nou record național, iar semi – maratonistul Daniel Scrob, (cat. 34 – 45 ani), legitimate tot la C.S.O. Cugir, a urcat treapta a III-a a podiumului realizând timpul de 1 oră, 15 min., 14 sec.

Un rezultat destul de bun la proba de maraton l-a realizat și Silviu Pâclișan (cat. 55 – 64 ani), legitimat la CSO Cugir, care a trecut linia de sosire pe locul 20, încheind cursa cu timpul de 4 ore, 11 min., 42 sec. Tânărul maratonist Călin Morar (C.S.O. Cugir), care a concurat la proba de maraton (categ. 18 – 34 ani), s-a clasat pe locul 57 cu timpul de 3 ore, 38 min., 47 sec., iar Levente Polgar (din Aiud) a reușit să termine cu bine cursa de maraton.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 401 ori

Atleții cugireni Vasile Hârjoc și Daniel Scrob, pe podiumul Campionatului Internațional „Raiffeisen Bank Bucharest Maraton”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.