cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atleții cugireni Vasile Hârjoc și Daniel Scrob au câștigat Campionatul Național de Alergare Montană organizat la Smida – județul Cluj

Atleții cugireni Vasile Hârjoc și Daniel Scrob au câștigat Campionatul Național de Alergare Montană organizat la Smida – județul Cluj

Publicat în 17.08.2020 la ora 12:44

La finalul săptămânii trecute, în localitatea Smida – județul Cluj s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Campionatului Național de Alergare Montană „START SMIDA 2020”, eveniment la care au luat parte atleții cei mai buni în alergare montană din toată țara cu vârste cuprinse între 19 și 80 de ani.

Competiția organizată de Federația Română de Atletism și Clubul Sportiv „Atletic Cluj” a fost  o întrecere de alergare montană care s-a desfășurat în Parcul Național Apuseni  pe un traseu de 11 km. Scopul acestuia este sprijinirea unui stil de viață sănătos și activ al tuturor prin îmbinarea perfectă dintre sport, cultură și distracție. Astfel Clubul Sportiv Atletic Cluj și-a propus să îmbine mișcarea în aer liber, conceptul de „Sport & Fun”.

Din județul Alba au luat parte la eveniment (primul din acest an) 2 sportivi de la CSO Cugir și 1 de la Clubul Sportiv „Mica Romă” din Blaj. Atleții cugireni Vasile Hârjoc (categ + 65 ani) și Daniel Scrob (categ. + 35 ani) au ocupat primul loc al podiumului, iar Aurel Zegrean din Blaj (categ. + 40 ani) s-a situat pe locul al doilea.  

„A fost o competiție frumoasă desfășurată într-un cadru deosebit de atractiv, dar în același timp destul de dificilă datorită terenului alunecos (a plouat), dar și diferenței de nivel de peste 300 metri. Cu toate aceste dificultăți am reușit să câștigăm concursul și împreună cu colegul Daniel Scrob am adus Clubului Sportiv Orășenesc Cugir primele medalii (de aur), de la primul concurs organizat la nivel național”, ne-a declarat atletul veteran Vasile Hârjoc.

   Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 277 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.