cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Atenție șoferi! De astăzi a fost închisă circulația pe Autostrada A1 între Simeria și Șoimuș

Atenție șoferi! De astăzi a fost închisă circulația pe Autostrada A1 între Simeria și Șoimuș

Publicat în 10.10.2018 la ora 12:19

Circulația între nodurile rutiere ale Autostrăzi A1 de la Șoimuș și Simeria, pe o porţiune de 13 km, este închisă începând de astăzi, 10 octombrie 2018, până la mijlocul lunii noiembrie.

Constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva, lot aflat în lucru, va realiza legătura cu tronsonul Deva – Orăştie, care este deschis circulaţiei. Până încep efectiv lucrările de racord, se munceşte la realizarea bretelelor de acces care vor asigura accesul spre nodul de la Şoimuş.

În continuare, cele mai importante lucrări sunt cele grupate la versantul cu peştera cu lilieci. Se merge mai departe şi cu lucrările pentru siguranța circulației: montarea de parapet de protecție și panouri fono-absorbante, scurgerea apelor, realizarea taluzurilor, precum și lucrările de la Centrul de Întreținere Șoimuș, au anunţat cei de la DRDP Timişoara.

Antreprenorul estimează că intervenţia necesară realizării racordului va fi gata până în 15 noiembrie 2018. Până atunci, şoferii vor fi direcţionaţi pe DN 7, pe ruta Simeria-Deva.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 830 ori

Atenție șoferi! De astăzi a fost închisă circulația pe Autostrada A1 între Simeria și Șoimuș
2.3 (45%) 4 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.