cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » ATENȚIE CUGIRENI! Înșelăciunile cu mașini vechi de cusut SINGER sunt din nou de actualitate!

ATENȚIE CUGIRENI! Înșelăciunile cu mașini vechi de cusut SINGER sunt din nou de actualitate!

Publicat în 05.12.2016 la ora 16:23

masina-cusut-singer-inselatorieEscrocheriile cu mașini vechi de cusut sunt din nou ”la modă”! Atenţie la cazurile de escrocherie prin metoda ”mașina de cusut”, în urma cărora tot mai multe persoane de bună credință ajung să piardă sume importante de bani.

Practic, mașinile vechi de cusut sunt folosite de escroci în tentativa de a obține sume importante de bani de pe urma credulilor.

ATENŢIE! nu răspundeţi anunțurilor de mică publicitate de genul: „S.C…………..  colecţionează maşini de cusut, originale, autentice din gama : SINGER sau altele, orice serii. Oferim între 25.000 – 48.000 de euro.  Plata pe loc. Rugăm seriozitate. Telefon………. „

Pentru a nu cădea în plasa unor astfel de escroci, vă vom prezenta un scurt scenariu, practic cum se derulează „negocierile”.

Totul pleacă de la simple anunţuri, lipite pe stâlpi de electricitate şi în scări de bloc, unde se spune că se oferă o sumă foarte mare în schimbul unei maşini de cusut marca Singer.

Când văd acest anunţ, mulţi deţinători de astfel de maşini de cusut cred că au făcut afacerea vieţii lor. Însă, când sună la numărul de telefon afişat, oamenii află, de la un presupus reprezentat de muzeu, că suma fabuloasă o va primi doar dacă mai cumpără o maşină asemănătore şi chiar indică o persoană cu care poate face această tranzacţie. O dată tranzacţia făcută, presupusul reprezentant al muzeului nu mai răspunde la telefon, iar păgubiţii se aleg cu două maşini de cusut şi cu banii cheltuiţi…

Facebook 

Acest articol a fost citit de 246 ori

ATENȚIE CUGIRENI! Înșelăciunile cu mașini vechi de cusut SINGER sunt din nou de actualitate!
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.