cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atacantul Lemac Brian Ronald a semnat cu Metalurgistul Cugir

Atacantul Lemac Brian Ronald a semnat cu Metalurgistul Cugir

Publicat în 16.07.2018 la ora 9:09

Atacatul în vârstă de 22 de ani Lemac Brian Ronald, care în România a mai evoluat pentru Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu, a fost achiziționat de divizionara terță AFC Metalurgistul Cugir 1939, pentru a evolua în următorul sezon.

Brian Lemac, născut în 15 septembrie 1995, a evoluat în perioada 2015-2017 la U Cluj, iar în acest an la Pandurii Târgu Jiu. Atacantul are 1,85 și este născut în Sighetu Marmației. Contractul semnat de jucător este valabil pentru un an de zile și poate fi prelungit.

Brian este a șasea achiziție făcută de Metalurgistul Cugir în această vară. Au mai venit Tătar, Vaștag, Necșulescu, L. Tudor și G. Goronea.

Metalurgistul Cugir se reunește astăzi, 16 iulie.

Primul meci amical se va desfășura sâmbătă, 21 iulie, la Ocna Mureș, cu nou-promovata din localitate. În continuare sunt prevăzute alte 5 dispute, după cum urmează: cu FC Hunedoara (28 iulie, acasă), Sănătatea Cluj (3 august, acasă), CNS Deva (8 august, acasă), dublă cu Industria Galda, în 11 și 18 august.

Data de 15 august este liberă, în condițiile în care se așteaptă programul Cupei României, ce va debuta în 1 august, când va intra în competiție Sportul Petrești, câștigătoarea fazei județene.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 157 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.