cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atacantul Ionuţ Radu – debut cu două goluri pentru Metalurgistul: ”Mă bucur că am marcat, dar importantă este victoria”

Atacantul Ionuţ Radu – debut cu două goluri pentru Metalurgistul: ”Mă bucur că am marcat, dar importantă este victoria”

Publicat în 04.03.2014 la ora 11:02

Ionut-Radu-Metalurgistul-CugirAtacantul adus în iarnă de la CS Oşorhei, Ionuţ Radu a debutat cu două goluri pentru trupa lui Marius Opric, câştigând astfel încrederea suporterilor şi a oficialilor cugireni.

“Italianul” a reuşit să îl înlocuiască cu brio pe golgeterul Cîrstean, însă conducătorii din Cugir sunt de părere că perechea Radu-Cîrstean va fi letală pentru adversari în acest retur de campionat.

Marius Opric declara la venirea lui Ionuţ Radu că: “Îl cunosc foarte bine şi am mare încredere în el. Are nişte calităţi extraordinare”. Vârful trecut pe la Palermo nu a aşteptat mult pentru a se impune în echipa Metlurgistului şi a lovit de la primul meci oficial. Nu o dată, ci de două ori, contribuind decisiv la victoria echipei sale cu scorul de 3-2 în faţa Arieşului Turda. După meci acesta a declarat că este mai importantă victoria decât golurile, însă s-a declarat extrem de fericit pentru debutul fastuos pe care l-a avut sub Drăgana.

Acest articol a fost citit de 257 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.