cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atacantul Adrian Cîrstean a fost reprimit, la începutul săptămânii, la antrenamentele Metalurgistului Cugir

Atacantul Adrian Cîrstean a fost reprimit, la începutul săptămânii, la antrenamentele Metalurgistului Cugir

Publicat în 23.04.2015 la ora 21:19

cirstean-ian-2014Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a suportat o perioadă de penitenţă, a stat două etape în afara lotului, din pricina unui act de indisciplină, acesta refuzând să efectueze deplasarea la Oşorhei.

Principalul marcator în ultimele două stagiuni pentru Metalurgistul Cugir a fost la un pas să i se rezilieze înţelegerea valabilă până la finele acestui campionat. După ce în ediţia precedentă petrecută în eşalonul terţ şi-a trecut în cont 16 reuşite, longilinul vârf a înscris 8 goluri în actualul sezon, însă n-a punctat deloc în retur, traversând o perioadă de criză.

De altfel, în intersezon acesta a fost câteva zile în probe la Metalul Reşiţa, dar n-a rămas în efectivul divizionarei secunde. Jucătorul a revenit la sentimente mai bune, arătându-se interesat de parafarea unui nou contract, valabil pentru încă un an. După ce s-a aflat foarte aproape de despărţirea de ocupanta poziţiei a 4-a în Seria a 5-a, jucătorul şi-a îmbunătăţit relaţiile cu oficialii cugireni. În runda viitoare, Metalurgistul evoluează pe propriul teren cu Sănătatea Cluj, penultima clasată.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 223 ori

Atacantul Adrian Cîrstean a fost reprimit, la începutul săptămânii, la antrenamentele Metalurgistului Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.