cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi, ora 15.00: Metalurgistul Cugir întâlnește, în deplasare, liderul Sănătatea Cluj

Astăzi, ora 15.00: Metalurgistul Cugir întâlnește, în deplasare, liderul Sănătatea Cluj

Publicat în 18.10.2016 la ora 11:37

metalurgistul-cugir-sep-2016Misiune estrem de dificilă în „intermediara” programată astăzi, de la ora 15.00, pentru Metalurgistul Cugir, ce are parte de un duel de lux, în fieful Sănătăţii Cluj, prima clasată în ierarhie.

În fruntea Seriei a 5-a a Ligii a 3-a se regăseşte un lider-surprinză, „viruşii verzi” pregătiţi de ex-uniristul Marius Semeniuc având un parcurs de senzaţie, greu de anticipat la startul stagiunii. Sănătatea Cluj, o cunoştinţă recentă a fotbalului din judeţ, după duelurile din Cupa României cu Viitorul Sîntimbru (2-1) şi Industria Galda de Jos (1-3), este surpriza turului, clujenii necunoscând gustul eşecului. Amfitrionii au strâns 19 puncte, graţie a şase victorii consecutive şi a unei remize (în prima rundă, la Mediaş) şi încă n-au primit gol pe „Clujana”!

Clujenii dispun de jucători experimentaţi precum F. Lăzăreanu, Ciupe, D. Matei sau Ceaca, iar rezultatele din toamnă sunt unele incredibile, numai două reuşite ale adversarilor şi cea mai prolifică ofensivă a seriei, 17 goluri, la egalitate cu AFC Hermannstadt. “Sănătatea Cluj reprezintă o mare enigmă, surpriza seriei. Nimeni nu-i anticipa un asemenea parcurs. Jucăm unei echipe aflate pe val, care trăieşte momente extraordinare şi a pierdut doar două puncte în aceste 7 etape”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

• Program greu şi absenţe importante la Metalurgistul

După trei victorii consecutive, cugirenii sunt în picaj în privinţa rezultatelor recente, eşec la Iernut şi remiză internă cu AFC Comuna Recea, într-un meci încărcat de suspans. În plus programul este unul extrem de greu şi încărcat, trei dueluri succesive cu formaţiile de pe podium, astăzi cu prima clasată, vineri cu FC Zalău (pe teren propriu), iar apoi deplasare la AFC Hermannstadt, între acestea fiind şi partida din Cupa României, cu prim-divizionara CSM Poli Iaşi, de săptămâna viitoare, de pe „Arena Cugir”.

Antrenorul Călin Moldovan are de suportat şi trei absenţe importante din efectiv, titularii Vezan, Negrescu şi D. Popa, misiunea fiind şi mai dificilă din acest punct de vedere. “Nu-i plăcut să nu câştigi de două întâlniri. Încercăm să recuperăm din punctele pierdute şi este cert că ne dorim să câştigăm această întâlnire, deşi suntem conştienţi de dificultatea confruntării. Suntem datori să încercăm şi să ne jucăm toate şansele„, a încheiat antrenorul Călin Moldovan. În schimb, tradiţia este total favorabilă metalurgiştilor, care au câştigat toate cele 5 dueluri directe cu Sănătatea Cluj: un dublu 1-0, în stagiunea 2013-2014, respectiv 5-1 (în deplasare) şi 3-1, în ediţia 2014-2015, plus un succes extern net în Cupă, 4-1 la Cluj-Napoca, anul trecut.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 29 ori

Astăzi, ora 15.00: Metalurgistul Cugir întâlnește, în deplasare, liderul Sănătatea Cluj
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.