cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Astăzi la Cugir, șoferițele au fost “amendate”cu… flori de către polițişti

Astăzi la Cugir, șoferițele au fost “amendate”cu… flori de către polițişti

Publicat în 08.03.2013 la ora 12:17

Încă de la primele ore ale dimineţii, pe o ploaie care nu mai contenea, poliţiştii rutieri din Cugir au tras şoferiţele pe dreapta pentru a le ,,amenda” cu o floare, un zâmbet şi o urare de bine cu ocazia zilei de 8 Martie.

Peste 50 de conducătoare auto care au avut drum prin principalele zone ale oraşului au fost oprite in trafic de agenţii şefi: Iulian Cromek şi Ionel Alexandrica, precum si de agent principal Marius Şeulean pentru ca împreună cu şeful Poliţiei Cugir -comisar şef Milu Todea sa le facă acestora o frumoasă surpriză, de Ziua Femeii.
Şoferiţele din Cugir s-au obişnuit deja cu tradiţia ,,sancţiunilor” de 8 Martie şi majoritatea au ştiut că poliţiştii nu le vor cere actele la control. ,,Mi se pare un gest frumos şi elegant şi mă bucur de iniţiativa polişiştilor care fac acet lucru în fiecare an. Este pentru prima data când sunt oprită de un poliţist de la Rutieră şi e foarte bine că motivul nu ete o amendă ci o frumoasă garoafă oferita cu zâmbetul pe buze”, a spus o tânără şoferiţă oprită astăzi pe strada Victoriei.

Acest articol a fost citit de 313 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.