cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Astăzi la Cugir elevii claselor a XII-a au predat cheia liceului celor de clasa a XI-a

Astăzi la Cugir elevii claselor a XII-a au predat cheia liceului celor de clasa a XI-a

Publicat în 31.05.2013 la ora 12:55

 Elevii claselor terminale de la cele două licee cugirene, Colegiul Național „David Prodan”, respectiv Colegiul Tehnic „ID Lazarescu” au participat vineri dimineață la festivitățile de încheiere a anului școlar organizate în curțile instituțiilor de învățământ amintite.

A fost ultima prezența a lor în calitate de elevi având în vedere că nu peste mult timp îi așteaptă examenul de bacalaureat urmat de cel mai mare examen și anume acela care le va defini drumul fiecăruia în viață. Numărul elevilor care au terminat anul școlar este de 97 la Colegiul „David Prodan” și 110 la Colegiul „ID Lazarescu”

predare-cheie-liceu-cugir-01

Despre semnificația acestui moment au vorbit directorii celor două colegii, prof. Lilica Vanț respectiv Alexandru Micaciu, care le-au urat elevilor mult succes la importantul examen care-i așteaptă și „drum bun” în viață!

predare-cheie-liceu-cugir-02

A urmat premierea elevilor care au obținut cele mai bune rezultate la olimpiadele școlare județene și naționale. La manifestările de la Colegiul Național „David Prodan” au participat viceprimarul orașului prof. Horia Rotche și directorul Casei de Cultură din Cugir d-na. prof. Rodica Florea, invitată la eveniment, în semn de prețuire pentru numeroșii ani pe care i-a consacrat în calitatea să de cadru didactic și manager la instituția școlară amintită.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 526 ori

Astăzi la Cugir elevii claselor a XII-a au predat cheia liceului celor de clasa a XI-a
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *