cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi într-un meci amical, disputat la poalele Feleacului: Metalurgistul Cugir – „U” Cluj cu scorul de 3-5 (3-1)

Astăzi într-un meci amical, disputat la poalele Feleacului: Metalurgistul Cugir – „U” Cluj cu scorul de 3-5 (3-1)

Publicat în 13.02.2016 la ora 15:23

u-cluj-metalurgistul-feb-2016Un nou test cu o divizionară secundă, un alt rezultat pozitiv pentru Metalurgistul Cugir, de data această în deplasare, la Cluj, cu „şepcile roşii” conduse de Mihai Teja, scor 3-5 (3-1).

Desfășurare halucinantă a scorului, divizionara secundă conducând cu 2-0, goluri Ursu și Mutu, Necșulescu (Metalurgistul) a redus din handicap, din lovitură de pedeapsă și 3-1 (iarăși Ursu). La reluare intră veteranul Lucian Itu, care reușește o prestație de senzație, cu o triplă, una dintre reușite fiind direct din corner, iar o alta din lovitură liberă! La 3-2 Ursu, care și-a trecut în cont o dublă a ratat o lovitură de pedeapsă! Metalurgistul Cugir a avut un act secund de vis, cu 4 goluri înscrise, tabela fiind închisă de Piko – cu un șut de senzație!

• Revenire de senzație, „veteranul” Itu – „hat-trick”

„Prima repriză a fost foarte slabă, dar la pauză am reușit să ne remontăm din punct de vedere motivațional! Jucătorii au înțeles mesajul , iar în actul secund au evoluat mult mai aproape de pretenții. Pentru un spectator neutru, meciul a fost unul spectaculos, din cele 8 goluri, 6 fiind eurogoluri”, a menționat antrenorul Călin Moldovan.

• Petricău și Șt. Radu – eliminați

Sunt într-adevăr două victorii cu echipe de liga a doua, dar noi nu ne uităm doar la rezultate, pentru că ne pot păcăli. Ne interesează momentele bune de joc pe care le-am realizat„, a mai declarat Călin Moldovan, doi dintre elevii săi, Petricău și Șt. Radu fiind eliminați, cu drept de înlocuire.

Metalurgistul Cugir a mizat pe Dragotă – Tăban, Letan, Șt. Radu, Petricău – Iovu, Necșulescu, Neagu, Huțanu – G. Goronea, I. Radu, după pauză au intrat Itu, Piko, Șuteu, Preda (mijlocaș junior de la CSM Rm Vâlcea), Iovănescu, Cîrstean. Au absentat Chelaru, Bold, Afrapt, Tiut.

Următorul meci, cu CSM Rm. Vâlcea, sâmbătă, la Cugir.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 188 ori

Astăzi într-un meci amical, disputat la poalele Feleacului: Metalurgistul Cugir – „U” Cluj cu scorul de 3-5 (3-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *