cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi, în ultima repetiție înainte de începerea Ligii a 3-a: Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-0 (0-0)

Astăzi, în ultima repetiție înainte de începerea Ligii a 3-a: Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-0 (0-0)

Publicat în 17.08.2019 la ora 18:30

Metalurgistul Cugir a încheiat neînvinsă seria meciurilor de verificare, din această vară, impunându-se pe propriul teren, scor 2-0 (0-0), în compania conjudețenilor de la Industria Galda de Jos, goluri înscrise în actul secund de Șuteu (54) și Coltor (79).

Duelul dintre cele două formații cu stări diametral opuse după confruntările din Cupa României (“roș-albaștrii” – eliminați surprinzător la Petrila, găldenii lui Paul Ciucă au învins Unirea Alba Iulia pe “Cetate”) a însemnat un test util, o partidă alertă, cu numeroase oportunități la ambele buturi.

Împotriva unei formații ce a păstrat în formula de start puțini dintre titularii disputei cu Unirea Alba Iulia, cugirenii și-au trecut primii în cont ocazii, cele mai mari ale mitanului inaugural fiind ale lui Coltor (27 – șut în transversală și 27 – “foarfecă” alături), replica venind de la Ad. Lăcătuș (36 și 41) – șuturi ce nu și-au atins țintă (în prima repriză părăsind terenul, în urma unor accidentări, Bold și D. Lupșan).

La fel de interesant a fost și actul secund, ce a debutat cu o ocazie mare a oaspeților: în minutul 53, un carambol în careul advers și o bară a lui G. Goronea. Deschiderea scorului a venit peste un minut, când veteranul Șuteu a trimis în plasă centrarea lui Șaucă, după o eroare a lui Haiduc. Numeroasele modificări din cele două distribuții nu au afectat calitatea întâlnirii, oportunități având Davidaș (putea face 2-0), dar și S. Mureșan (putea egala, însă reluarea cu capul a fost deviată de Gorea în bară). Coltor a stabilit scorul final în minutul 79, când a plasat pe lângă portar după o minge lung în care a profitat de neatenția aceluiași Haiduc.

În weekend-ul viitor, cele două divizionare terțe debutează în jocuri oficiale, pe terenuri străine, Metalurgistul evoluând la Comuna Recea, iar Industria în deplasare cu CFR Cluj II.

Metalurgistul: Gorea – Bold, Dohotariu, R. Trif, Vitinha – I. Grozav, M. Neagu – Șaucă, P. Păcurar, D. Casian – Coltor; au mai intrat S. Fulea, Corojan, Lang, Șuteu, Budin, R. Voicu, Davidaș, Contra, Baratky (nu au evoluat N. Bănică, Anton și Șt. Radu). Antrenor Lucian Itu.

Industria: Lepădat – D. Lupșan, Haiduc, Cioplântă, Petruse – Ad. Hăprian – A. Crăciun, G. Goronea, Cunțan, Ad. Lăcătuș – P. Muntean; au mai intrat Căt. Suciu, Circov, Adam, Gergely, Puha, S. Mureșan, Al. Costea, D. Stoia (nu au jucat Fl. Schiau, Frențiu, Cioară, Baghiu). Antrenor Paul Ciucă.

Acest articol a fost citit de 110 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.