cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi, în meci amical: Industria Galda de Jos – Metalurgistul Cugir 3-2 (1-1)

Astăzi, în meci amical: Industria Galda de Jos – Metalurgistul Cugir 3-2 (1-1)

Publicat în 16.08.2016 la ora 22:56

industria-galda-metalurgistul-cugir-amical-august-2016Într-o partidă de verificare, disputată astăzi, Industria Galda de Jos a învins Metalurgistul Cugir, scor 3-2 (1-1), după o confruntare între divizionarele terțe din Alba, ce s-au prezentat promițător înaintea noului sezon. Golurile au fost marcate de Cr. Bodea (45), S. Mureșan (63), A. Câmpean (80), respectiv Ad. Radu (27) și Marinoiu (51).

Amfitrionii au întors rezultatul în finalul jocului, deși au fost obligați să alerge în două rânduri după egalare. „Un meci amical foarte bun și un rezultat pozitiv. Trebuie să conștientizăm că mai avem enorm de mult de muncă„, a apreciat Paul Ciucă. „Sunt foarte mulțumit de jocul din primele 60 de minute, ținând cont că suntem la final de cantonament. Este bine că facem pași mărunți spre înainte„, a menționat Călin Moldovan.

La încheierea cantonamentului centralizat, Metalurgistul a condus în două rânduri, fiind însă învinsă într-un joc în care ambele combatante au lăsat o impresie pozitivă.

Scorul a fost deschis de Ad. Radu (27), cu un șut din interiorul careului, iar vizitatorii au fost mai periculoși în careul lui Cătălin Ștef.

Egalarea a survenit în ultimul minut al primei reprize, după o centrare excelentă a lui Cernea, finalizată simplu de Cr. Bodea.

Tot Cugirul a condus și la reluare prin reușita lui Marinoiu (51), intrat la pauză, șut de la 18 metri, dar Galda a revenit și a egalat în minutul 63, când ex-uniristul S. Mureșan a finalizat centrarea lui Frențiu.

Ba mai mult, amfitrionii au avut o bară prin Ad. Voicu (64) și au preluat conducerea prin A. Câmpean (80).

Deși în reconstrucție masivă, formația de sub Drăgana a fost surpriza plăcută a amicalului județean al formațiilor din Liga a 3-a, formația lui Călin Moldovan aflându-se la timona partidei în prima parte, pentru ca în al doilea mitan, Industria să fie mai periculoasă.

La precedenta întâlnire amicală, sub Drăgana, scorul a fost 1-1.

Au evoluat echipele: *Industria: Căt. Ștef – Olar, Haiduc, Căt. Ivașcu, Cioplântă – Baghiu, P. Man, Frențiu, Cr. Bodea – S. Mureșan, Cernea; au mai intrat A. Cîmpean, Ad. Voicu, Al. Man, Costea, Cioară, Oniga (Iancău și Vonya – învoiți, Boloș, D. Lupșan și Boancă – indisponibili).

*Metalurgistul: D. Popescu – Toriște, Negrescu, Maftei, Miroiu – Tăban, Vezan, Covaciu, Cocină, Itu, Ad. Radu; au mai intrat Vlase, Iovănescu, Marinoiu, Udrea, Cioban, Florea,  A. Firan (Hercules Lupeni, în probe), n-a intrat Vâjdea ; a plecat Gombar.

Acest articol a fost citit de 50 ori

Astăzi, în meci amical: Industria Galda de Jos – Metalurgistul Cugir 3-2 (1-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.