Rămâi conectat

Sport

Astăzi, în meci amical: Industria Galda de Jos – Metalurgistul Cugir 3-2 (1-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

industria-galda-metalurgistul-cugir-amical-august-2016Într-o partidă de verificare, disputată astăzi, Industria Galda de Jos a învins Metalurgistul Cugir, scor 3-2 (1-1), după o confruntare între divizionarele terțe din Alba, ce s-au prezentat promițător înaintea noului sezon. Golurile au fost marcate de Cr. Bodea (45), S. Mureșan (63), A. Câmpean (80), respectiv Ad. Radu (27) și Marinoiu (51).

Amfitrionii au întors rezultatul în finalul jocului, deși au fost obligați să alerge în două rânduri după egalare. „Un meci amical foarte bun și un rezultat pozitiv. Trebuie să conștientizăm că mai avem enorm de mult de muncă„, a apreciat Paul Ciucă. „Sunt foarte mulțumit de jocul din primele 60 de minute, ținând cont că suntem la final de cantonament. Este bine că facem pași mărunți spre înainte„, a menționat Călin Moldovan.

La încheierea cantonamentului centralizat, Metalurgistul a condus în două rânduri, fiind însă învinsă într-un joc în care ambele combatante au lăsat o impresie pozitivă.

Scorul a fost deschis de Ad. Radu (27), cu un șut din interiorul careului, iar vizitatorii au fost mai periculoși în careul lui Cătălin Ștef.

Egalarea a survenit în ultimul minut al primei reprize, după o centrare excelentă a lui Cernea, finalizată simplu de Cr. Bodea.

Tot Cugirul a condus și la reluare prin reușita lui Marinoiu (51), intrat la pauză, șut de la 18 metri, dar Galda a revenit și a egalat în minutul 63, când ex-uniristul S. Mureșan a finalizat centrarea lui Frențiu.

Ba mai mult, amfitrionii au avut o bară prin Ad. Voicu (64) și au preluat conducerea prin A. Câmpean (80).

Deși în reconstrucție masivă, formația de sub Drăgana a fost surpriza plăcută a amicalului județean al formațiilor din Liga a 3-a, formația lui Călin Moldovan aflându-se la timona partidei în prima parte, pentru ca în al doilea mitan, Industria să fie mai periculoasă.

La precedenta întâlnire amicală, sub Drăgana, scorul a fost 1-1.

Au evoluat echipele: *Industria: Căt. Ștef – Olar, Haiduc, Căt. Ivașcu, Cioplântă – Baghiu, P. Man, Frențiu, Cr. Bodea – S. Mureșan, Cernea; au mai intrat A. Cîmpean, Ad. Voicu, Al. Man, Costea, Cioară, Oniga (Iancău și Vonya – învoiți, Boloș, D. Lupșan și Boancă – indisponibili).

*Metalurgistul: D. Popescu – Toriște, Negrescu, Maftei, Miroiu – Tăban, Vezan, Covaciu, Cocină, Itu, Ad. Radu; au mai intrat Vlase, Iovănescu, Marinoiu, Udrea, Cioban, Florea,  A. Firan (Hercules Lupeni, în probe), n-a intrat Vâjdea ; a plecat Gombar.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Gimnasta Daria Mihaiu, originară din Cugir, locul cinci la Cupa Mondială din Japonia

cugirinfo.ro

Publicat

în

Gimnasta Daria Mihaiu, originară din Cugir, a reușit la Cupa Mondială din Japonia o performanță cu adevărat extraordinară. S-a clasat pe locul cinci la proba Individual feminin.

„Mihaiu Daria din România a fermecat lumea cu magia ei la a 17-a ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică FIG din Guimarães, obținând un loc cinci, încântător! O realizare magică ce ne umple de uimire!

Motto-ul ei inspirator este: „Cel mai important lucru este să asculți de inima ta, pentru că doar ceea ce faci cu pasiune și dorință poate avea un rezultat înfloritor.”

Mulțumim, Daria, că ne-ai arătat încântarea care vine din urmarea inimii și pasiunii tale! Ești o adevărată inspirație pentru noi toți!” au transmis reprezentanții Aeropesaro pe una dintre rețelele de socializare.

Proba de Individual feminin a fost câștigată de către nipona Riri Kitazume.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Vineri, 14 iunie 2024: Finala Cupei României și Sărbătoarea fotbalului județean Alba, pe Cugir Arena

cugirinfo.ro

Publicat

în

Finala Cupei României, faza județeană, ediția 2024/2025 și Sărbătoarea fotbalului județean, se vor desfășura vineri, 14 iunie 2024, pe Stadionul „Arena Cugir”, conform hotărârii Biroului Executiv al AJF Alba din 23 mai 2024.

Finala va debuta la ora 18.00, iar festivitatea de premiere la toate competițiile se va desfășura în deschidere, de la ora 16.00. Câștigătorea trofeului se va califica la faza regională, organizată de FRF, cu meciurile din grupă în 10, 13, 17 și 20 iulie.

Stadionul din Cugir a mai găzduit în 2017 un astfel de eveniment, când în ultimul act Șurianu Sebeș a învins cu 6-0 pe Spicul Daia Română. Inițial ultimul act al competiției „KO” a fost prevăzut în 8-9 iunie, însă nu s-a putut respecta această programare din pricina alegerilor ce se vor desfășura în acel weekend.

Semifinalele sunt marți, 28 mai, la Galtiu (Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag) și miercuri, 29 mai, la Unirea (Inter Unirea – Performanța Ighiu).


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

În ultima rundă a sezonului: Viitorul Cluj – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a învins vineri, în ultima rundă a sezolului actual de Liga a 3-a, în deplasare, pe Viitorul Cluj, cu scorul de 1-0 (0-0).

• 0-1, MIN. 62: COCAN a deschis scorul, cu un șut deviat

Au evoluat formațiile:

Viitorul Cluj: Checicheș – Milandru/ cpt, D. Popa, Podea, Țica, Bara, Băbuțan, Herciu, Gligor, I. Moldovan, D. Mureșan; rezerve Corjenco, Mocanu, Cr. Istrate, Benke, D. Pop, Dreve, Irimie, Thiam, Crăciun. Antrenor Laurențiu Rus.

Metalurgistul Cugir: Herlea – Dohotariu, Onaci (46, R. Păcurar), Vitinha, Kiraly, Șaucă/ cpt, Udrea (59, Raica), M. Barbu (72, Gavrilă), Cocan, P. Păcurar, M. Domșa (59, Bura); rezerve Perjeriu, L. Itu, Neagu, Cîrloanță, Vl. Popa. Antrenor Lucian Itu.

Arbitri C. Olaru (Rm. Vâlcea), L. Zifceac (Oradea), G. Urs (Oradea) Observatori D. Jica (Bistrița), Raluca Șerban (București).

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir