cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi în etapa a II-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir – CS Ineu: 2-0 (1-0)

Astăzi în etapa a II-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir – CS Ineu: 2-0 (1-0)

Publicat în 06.09.2013 la ora 20:28

metalurgistul-cugir-cs-ineuPrima victorie din Liga a 3-a pentru Metalurgistul Cugir a fost în această seară, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, în faţa echipei CS Ineu, cu scorul de 2-0 (1-0), prin dubla lui Cîrstean. Meciul a fost echilibrat, cu ocazii de ambele părţi, dar echipa din Cugir a jucat inteligent şi a ştiut să fructifice ocaziile şi mai apoi să menţină rezultatul. Opric se află la prima victorie într-un meci oficial cu Metalurgistul.

Bogdan Petric, directorul sportiv al echipei cugirene s-a arătat mulţumit după meci şi cheamă lumea la stadion. „O victorie extraordinară pe care o aşteptam. A fost o muncă titanică, trebuia să culegem şi roadele. Îi felicit pe băieţi, pe Marius, pentru munca extraordinară şi pentru dăruire. Mă bucur că au venit şi cugirenii la meci, iar cu această ocazie fac apel către toţi cugirenii să ne susţină în viitoarele dispute, împreună putem fi mai puternici”, a declarat acesta.

Metalurgistul Cugir: Tiut – Buta, Radu Mihai, Man Alexandru, Trascan Marian, Lupsan, Neagu Marius, Grozav Daniel, Itu Lucian, Goronea George, Cîrstean Adrian.

CS Ineu: Cioară – Bilia, Bier, Nicolau, Suslak, Covaci, Francescu, Georgiu, Iambor, Petcuț, Copil.

Acest articol a fost citit de 363 ori

Astăzi în etapa a II-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir – CS Ineu: 2-0 (1-0)
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *