Rămâi conectat

Sport

Astăzi, în derby-ul pentru locul de baraj: Unirea Ungheni – Metalurgistul Cugir 2-1 (0-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a pierdut, astăzi, derby-ul extern cu Unirea Ungheni, după ce a condus la pauză.

„Roș-albaștrii” au suferit primul eșec din acest sezon împotriva Unirii Ungheni, care a întors scorul după pauză, în numai 3 minute prin reușitele a două rezerve, golul egalizator fiind marcat de cugireanul Marian Codrea, ce a punctat în premieră împotriva fostei echipe.

În minutul 57, M. Codrea, după un un-doi cu Astafei, a lutat din drup, de la 11 metri, în colțul lung, iar peste 3 minute, un alt jucător intrat Căt. Dinu a tras din voleu, de la marginea careului, la o repingere. De consemnat revenirea pe gazon, după o gravă accidentare, în actul secund a fundașului Alin Dohotariu, ce a bifat primul meci din acest campionat, după ce în tur a fost la Hunedoara.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 33, dintr-un penalty transformat de M. LUPU, însă gazdele au egalat în mintul 57 și au preluat avantajul în minutul 60.

Unirea Ungheni: Feier – Bîrsan,  Ndiesse, Vasiu, S. Bucur – Hăjmăşan, Săvoaia, Fl. Istrate/ cpt., Toboşaru  – D. Constantinescu, Astafei; rezerve Vlasa, Birtalan, Căt. Dinu, R. Ganea, Pițuc, Boar. M. Codrea, E. Codrea, Iuga. Antrenor: Zsimond Vilmos.

Metalurgistul: R. Opric – Al. Rus, Vlădia (77, Dohotariu), I. Grozav, Vitinha/ cpt – Cocan (67, Șaucă), Udrea, Boldea, Nicula – Selagea,  M. Lupu; rezerve Perjeriu –  Anddriuc, L. Contra, Haj, S. Itu,  Șuteu, M. Neagu. Antrenor Lucian Itu.

Arbitri R. Ciorbea (Sânpetru), M. Tunsoiu (Șinca Mare), E. Tocai (Alma) Observatori S. Ciotlăuș (Deva), T. Marcu (Sibiu).

FOTO: PIXEL PRO SPORT


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

„Roș-albaștrii”, victorie la despărțirea de fani: Metalurgistul Cugir – ACS Tg Mureș 3-2 (1-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

La ultima reprezentație stagională în fața propriilor fani, Metalurgistul Cugir a învins ACS Tg. Mureș, scor 3-2 (1-1), „roș-albaștrii” despărțindu-se cu o victorie de suporteri.

Gazdele au deschis scorul prin Bura (23), egalarea fiind reușită de Gliga un minut mai târziu. La reluare, în minutul 56, Giosu a fost eliminat, fază la care s-a dictat penalty, lovitura de pedeapsă fiind transformată de P. Păcurar. Cocan a majorat avantajul amfitrionilor (72), iar Gliga a stabilit rezultatul final în minutul 82, cu o dublă.

Ne bucurăm pentru această victorie, mai ales că în acest an nu am mai câștigat în fața fanilor din martie, la prima etapă din 2024, cu Industria Galda. E un succes important pentru jucători, pentru mine, pentru oraș și câțiva fotbaliști care își termină contractul. Sunt fericit, am avut atitudine, determinare, tot ce trebuia la un asemenea meci. De asemenea, mă bucur pentru debutul ca titular al lui Ianis Herlea, chiar dacă a primit două goluri, a dovedit că ne putem baza în viitor”, a spus Lucian Itu.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Șahistul cugirean Laurențiu Rădițoiu – locul I, la turneul organizat la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

cugirinfo.ro

Publicat

în

Recent, la Palatul Principilor din Alba-Iulia s-a desfășurat un mare și atractiv turneu de șah rapid, organizat de Maestrul Internațional Mihnea Costachi.

Întrecerea a reunit 132 de jucători din 5 țări din Europa, dintre care 9 mari maeștri ai sportului minții. Au participat jucători cu vârste cuprinse între 6 și 79 de ani.

Turneul a avut 9 runde și a fost câștigat de un valoros maestru al șahului bulgar, de 16 ani, care a obținut 7,5 puncte din 9 posibile.

Cunoscutul șahist cugirean, Laurențiu Rădițoiu, legitimate la CS ,,Metalurgistul” Cugir a obținut 5 puncte din 9 posibile, fiind clasat pe locul 56 din 132 participanți, iar la categoria veterani (70+), a obținut locul I.

Îl felicităm și noi pe septuagenarul jucător și îi dorim mult success în competițiile la care participă!

 

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Tenismenul cugirean Robert Paștiu, campion la turneul „Marc Tenis” desfășurat la Cluj Napoca

cugirinfo.ro

Publicat

în

În zilele de 11 și 12 mai 2024, s-a desfășurat în Municipiul Cluj Napoca, Turneul „Marc Tenis” din cadrul Campionatului Național „Tenis 10”, competiție la care au participat aproape 60 de sportivi aparținând mai multor cluburi și asociații sportive din întreaga țară.

La această întrecere, tenismenul Robert Paștiu (7 ani), legitimat la Clubul Sportiv „Metalurgistul” Cugir, pregătit de antrenorul Gheorghe Hârceagă, s-a impus și la acest turneu, jucând la categoria de vârstă 7-9 ani.

El a obținut 8 victorii, jucând în marea finală, clasându-se pe locul I realizând titlul de campion al turneului.

Următoarea competitive la care va participa Roberto se va desfășura în luna iunie la București.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir