cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi, de la ora 17, FC Zalău își joaca sub Drăgana ultima şansă de accedere în eşalonul secund

Astăzi, de la ora 17, FC Zalău își joaca sub Drăgana ultima şansă de accedere în eşalonul secund

Publicat în 17.04.2015 la ora 13:39

Metalurgistul-Cugir-Ariesul-Turda-2015Metalurgistul Cugir întâlnește de la ora 17.00 pe FC Zalău, echipă care îşi joacă ultima şansă de accedere în eşalonul secund, în partida vedetă a etapei.

După 11 partide în care nu a cunoscut gustul eşecului, gruparea sălăjeană s-a împiedicat în Vinerea Mare, la Sighet (0-2) şi a pierdut teren în lupta la vârf. Amfitrionii (locul 4, cu 34 de puncte) s-au reabilitat la Oşorhei şi încearcă să câştige acest duel al ambiţiilor (A. Mutu şi Dulap revin la Cugir în postura de adversari). În distribuţia cugireană reintră căpitanul L. Itu, revenit după suspendare, dar va absenta golgheterul Cîrstean. Acesta lipseşte a doua rundă consecutivă şi, din pricina indisciplinei a fost exclus din lot, pregătindu-se separat. Metalurgistul n-a pierdut în faţa echipei de sub Meseş în trei dueluri directe în Liga a 3-a şi a suferit o singură înfrângere în retur, acasă, 0-3, cu FCM Baia Mare, acum două săptămâni.

Runda a 20-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a aduce conjudeţenelor confruntări cu grupări de pe podium, adversare aflate încă în calculele luptei pentru promovare. Liderul FCM Baia Mare are în acest moment 3 puncte avans faţă de FC Zalău (locul 2, 39 de puncte) şi 4 raportat la CSM Sighetul (poziţia a treia)

Acest articol a fost citit de 163 ori

Astăzi, de la ora 17, FC Zalău își joaca sub Drăgana ultima şansă de accedere în eşalonul secund
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *