cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi de la ora 15: Metalurgistul Cugir va lupta pentru fotoliul de lider, play-off şi promovarea în Liga a II-a

Astăzi de la ora 15: Metalurgistul Cugir va lupta pentru fotoliul de lider, play-off şi promovarea în Liga a II-a

Publicat în 28.03.2014 la ora 12:00

metalurgistul-cugir-national-sebisMetalurgistul Cugir se prezintă încrezătoare la derby-ul de astăzi al seriei a V-a, cu Naţional Sebiş, care va începe de la ora 15.00. Derby-ul este abordat de trupa lui Opric din postura de lider careare la activ 8 meciuri consecutive fără eşec dintre care 5 victorii şi 153 de zile de când n-a mai cunoscut gustul amar al înfrângerii.

Miza acestei confruntări de pe Crişul Alb este imensă: un meci de 6 puncte în care se pune în joc prima poziţie a ierahiei, rezultatul având un impact dublu în perspectiva luptei de promovare din play-off. „Ştim importanţa acestui duel, îi simt concentraţi şi motivaţi pe jucători, dar nu punem presiune suplimentară. Ne aşteaptă o întâlnire dificilă, pe care ne-o dorim să o câştigăm. Nu vorbim de revanşă pentru confruntarea din tur, acum altfel stau lucrurile. Nu o să luăm măsuri speciale pentru anihilarea golgheterului Blănaru (n.r. – principalul marcator al seriei, 3 goluri în tur sub Drăgana), o să-i dăm aceeaşi atenţie ca şi celorlalţi adversari”, a declarat antrenorul Marius Opric, ce nu va conta pe atacantul  Cârstean (suspendat), uşoare probleme medicale având Tiut şi Itu. „Joacă primele două locuri şi zic că suntem cei mai buni! Obiectivul nostru e clar, locul 1”, spune Mihai Petcuţ, antrenorul gazdelor (pentru www.sportarad.ro) , ce-i are sub comandă pe conjudeţeanul Ov. Morariu şi ex-uniristul Mândruşcă.

• Fără eşec în Arad

Nou-promovata de sub Drăgana, aflată la prima „ieşire” din primăvară se bucură de o tradiţie favorabilă în Arad, 1-1 la Pâncota şi 2-2 la Ineu. „Mii de ore de antrenament, sute de scheme şi situaţii tactice, pregătiri pshihologice şi o stivă de CD-ul pentru vizionări. Sunt meciuri pentru care te faci fotbalist, cae se joacă şi se câştigă cu inima. S-a muncit enorm şi suntem pregătiţi 100 la sută. Am încredere în voi, sunteţi cei mai buni. Mai presus de coaliţii, şicane şi aranjamente, există un Dumnezeu în care mă încred. Indiferent de rezultat, campionatul se joacă, dar sunt convins că veţi da totul pe teren, veţi face un meci mare, pentru voi, pentru noi, pentru Cugir, judeţ şi toţi care ne sunt alături”, este mesajul de încurajare transmis elevilor lui Marius Opric de directorul sportiv Bogdan Petric.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 598 ori

Astăzi de la ora 15: Metalurgistul Cugir va lupta pentru fotoliul de lider, play-off şi promovarea în Liga a II-a
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *