cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi de la ora 15.00 Metalurgistul Cugir va juca în deplasare cu Șoimii Pâncota

Astăzi de la ora 15.00 Metalurgistul Cugir va juca în deplasare cu Șoimii Pâncota

Publicat în 04.10.2013 la ora 10:45

performanta-alba-iulia-metalurgistul-cugirEtapa a 6-a a Ligii a 3-a, va aduce astăzi de la ora 15.00 față în față pe Şoimii Pâncota si Metalurgistul Cugir. Acest meci are însă o însemnătate aparte pentru Marius Opric, antrenorul Metalurgistului Cugir, ce vizitează judeţul liderului Seriei a 5-a.

“Va fi o întâlnire foarte dificilă, deoarece întâlnim o echipă foarte puternică, ce are în componenţă jucători care au trecut pe la Raăid, Pandurii, Tg. Mureş. Mergem însă să luptăm, să luăm punct sau puncte“, a afirmat Bogdan Petric, managerul sportiv al Cugirului.

• Lipsesc Trăşcan şi G. Goronea

Nou-promovata de sub Drăgana traversează o serie excelentă, cu 4 victorii consecutivă şi o clasare pe locul secund, la un punct în urma liderului Naţional Sebiş. Aureolaţi de acel 6-0 de senzaţie de la Turda şi de cel mai bun atac din serie, metalurgiştii încearcă să jumulească şoimii arădeni, deşi au absenţe importante din efectiv: Trăşcan (suspendat) şi G. Goronea (accidentat), şi din tabăra gazdelor lipsind experimentaţii D. Mitu şi Ad. Rusu. Şoimii Pâncota au o linie echilibrată, cu două victorii şi două eşecuri (10-4 golaveraj, locul 7). „Avem o confruntare dificilă, cu un adversar puternic, mai ales pe teren propriu, dar în acelaşi timp, arădenii nu sunt o trupă invvincibilă. Încercăm să ne continuăm seria pozitivă şi ca de obicei abordăm confruntarea la victorie”, a spus Marius Opric.

• A fost „război” la Pâncota în 10 mai

Cu siguranţă, „principalul” conjudeţenilor nu poate uita episodul petrecut în 10 mai 2013, pe Stadionul „Şoimii”, când echipa sa de atunci, FC Hunedoara (cu Trăşcan în teren) a pierdut 0-1 şi a fost scoasă total de pe turnanta bătăliei crâncene pentru promovare. Amfitrionii conduşi şi acum de Dan Cuedan, stimulaţi de Olimpia Satu Mare nu s-au predat şi finalul jocului a adus scene incredibile, bătăi iscate între forţele de ordine, jucători şi suporteri (Opric fiind suspendat atunci pentru trei etape). „Ce a fost a trecut, nu-i vorba de revanşă sau răzbunare. Viaţa merge înainte, alţii au fost în spate la ce s-a întâmplat. Sincer, nu vreau să-mi mai amintesc ce s-a petrecut la Pâncota, e un episod de care nu-mi aduc aminte cu plăcere”, a afirmat Opric. Este al doilea joc la rând disputat de Metalurgistul pe terenuri străine şi runda următoare, a 7-a, fiind petrecută departe de casă, la Baia Mare.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 282 ori

Astăzi de la ora 15.00 Metalurgistul Cugir va juca în deplasare cu Șoimii Pâncota
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *