cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi, de la ora 15.00, Metalurgistul Cugir primește vizita celor de la CFR Cluj II

Astăzi, de la ora 15.00, Metalurgistul Cugir primește vizita celor de la CFR Cluj II

Publicat în 20.10.2017 la ora 9:34

Gruparea de sub Drăgana revine în faţa fanilor, astăzi, de la ora 15.00, pentru întâlnirea din etapa a 9-a a eşalonului terţ contra echipei secunde a prim-divizionarei din Gruia. „Arena CSO” reprezintă o redută inexpugnabilă pentru oaspeţii, „roş-albaştrii” reprezentând singura formaţie din Seria a 5-a ce nu a pierdut niciun punct pe teren propriu. 

După remiza din derby-ul judeţean de la Galda de Jos, Metalurgistul Cugir a cedat fotoliul de lider, despărţită fiind de golaveraj de prima clasată, conjudeţeana Performanţa Ighiu. „CFR II are un lot de perspectivă, cu jucători selecţionaţi din întreaga ţară, o echipă interesantă şi imprevizibilă. Dacă nu facem greşeli individuale majore, atunci putem obţine rezultatele dorite”, a menţionat Călin Moldovan.

Cugirenii nu contează pe juniorul Scurtu (fractură la maleolă, indisponibil tot turul), iar veteranul Itu este incert. CFR Cluj II este clasată pe poziţia a 8-a, cu 12 puncte, adunând trei remize în deplasare („U” Cluj, Sănătatea Cluj şi CS Iernut).

Acest articol a fost citit de 68 ori

Astăzi, de la ora 15.00, Metalurgistul Cugir primește vizita celor de la CFR Cluj II
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.