cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi, de la ora 14.30: Metalurgistul Cugir întâlnește CSM Poli Iaşi, în „șaisprezecimile” Cupei României

Astăzi, de la ora 14.30: Metalurgistul Cugir întâlnește CSM Poli Iaşi, în „șaisprezecimile” Cupei României

Publicat în 26.10.2016 la ora 9:41

arena-cugir-iul-2016Astăzi, sub Drăgana este sărbătoare fotbalistică, cu prilejul partidei dintre Metalurgistul Cugir şi prim-divizionara CSM Poli Iaşi, contând pentru „șaisprezecimile” Cupei României, meci ce va începe de la ora 14.30.

Se anunţă o asistenţă record la această confruntare, care va aduce, după 21 de ani, o echipă din elită sub Drăgana. Trupa condusă de Eugen Neagoe vine la Cugir după eşecul intern cu FC Voluntari, pentru ca duminică, în Copou, să poposească Steaua! Aparent se anticipează o întâlnire disproporţionată, ţinând cont de diferenţele de categorii competiţionale, însă n-ar fi exclus să asistăm la o o surpriză, iar buturuga mică de sub Drăgana să răstoarne carul mare din Iaşi. Ajunsă în această fază într-un mod norocos, cu trei calificări obţinute la “masa verde”, formaţia cugireană nu are nimic de pierdut, presiunea fiind în priml rând pe adversarii de pe prima scenă.

• Călin Moldovan: “Iaşiul e favorită, dar ne gândim la calificare, orice e posibil în cupă”

Antrenorul gazdelor, Călin Moldovan are experienţa unui asemenea duel din “16”-imi, în 2011, când pregătea Luceafărul Oradea şi a pierdut, la Bucureşti, cu Dinamo, scor 0-1. “Chiar dacă venim după un rezultat negativ, acest joc reprezintă un prilej de reabilitare şi de a demonstra că putem face faţă unui oponent de categorie superioară. Sper să avem capacitatea să ne ridicăm la nivelul adversarului”, a precizat Călin Moldovan. Acesta a fost coleg, ca şi jucător, la loturile naţionale de juniori, cu Eugen Neagoe, omologul său de pe banca tehnică a ieşenilor. “Este clar că CSM Poli Iaşi este focusată pe campionat, unde nu are rezultatele dorite, dar, cu siguranţă nu va trata superficial Cupa României. Există diferenţa de două categorii competiţionale, adversarii sunt favoriţi, dar avem şi noi şansele noastre. Au mai fost surprize, meciul se joacă, este Cupa României. Orice este posibil, nu ne facem mari iluzii, dar ne gândim la calificare”, a mai spus “principalul” divizionarei terţe.

• Absenţe importante la Metalurgistul şi presiune pe prim-divizionară!

Amfitrionii au de suportat şi trei absenţe din efectiv, portarul Vlase (accidentat la genunchi), Vezan şi D. Popa. În consecinţă, între buturi va fi titularizat D. Popescu, ce are un singur meci în “roş-albastru”, în partida cu “cântec” de la Recea, din Cupă, câştigată la “masa verde”. Cu 4 eşecuri consecutive la activ şi o singură victorie obţinută în ultimele 11 meciuri, CSM Poli Iaşi se află într-un moment critic, fiind departe de obiectivul fixat, calificarea în play-off. Reprezentanta României în preliminariile Europa League scârţâie din toate încheieturile, s-a despărţit de la începutul lunii de Nicolo Napoli, dar fără efecte în rezultate. Au rămas acasă Martin, Bole, Ciucur, Ciucă, Tîrşa, Mitici (din motive medicale) şi Grahovac (pedepsit), deplasându-se 18 jucători, inclusiv Chelaru (ex-Metalurgistul Cugir). “La Cugir, în Cupă, trebuie să batem. Acolo se va cunoaşte caracterul jucătorilor”, a concluzionat preşedintele Florin Prunea. “În ciuda faptului că meciul cu Steaua este principala noastră prioritate, în cupă mă voi baza pe cei mai buni jucători, dintre cei valizi, Nu menajez pe nimeni, nu desconsiderăm competiţia”, a spus Eugen Neagoe. CSM Poli Iaşi a efectuat deplasarea în Ardeal cu avionul, aterizând la Cluj-Napoca în cursul zilei de ieri.

Acest articol a fost citit de 75 ori

Astăzi, de la ora 14.30: Metalurgistul Cugir întâlnește CSM Poli Iaşi, în „șaisprezecimile” Cupei României
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Astăzi, de la ora 14.30: Metalurgistul Cugir întâlnește CSM Poli Iaşi, în „șaisprezecimile” Cupei României

  1. Macarie Alexandru-Andrei Răspunde

    26.10.2016 la 11:46

    Bună ziua! Sunt din Iași și am nevoie de un bilet de meci pentru colecția personlă. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.