cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi de la 17.00: ACSO Filiași – Metalurgistul Cugir

Astăzi de la 17.00: ACSO Filiași – Metalurgistul Cugir

Publicat în 15.04.2016 la ora 9:36

metalurgistul-cugir-asc-filiasiLiderul Metalurgistul Cugir joacă astăzi în fieful penultimei clasate, ASCO Filiaşi, echipă de care acum două runde s-a împiedicat ASU Poli Timişoara, contracandidata la promovare a formaţiei de sub Drăgana.

În Seria a 4-a, o dublă dispută Alba împotriva a două formaţii din Oltenia, iar în Seria a 5-a o descindere la Galda de Jos a fostului rapidist Robert Ilyes (42 de ani), antrenor şi jucător la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, cel mai vârstnic marcator din eşalonul terţ, cam acesta este sinteza avancronicii etapei din weekend în Liga  3-a.

• ACSO Filiaşi (locul 14, 15 puncte) – Metalurgistul Cugir (prima poziţie, 44 de puncte), se joacă astăzi, de la ora 17.00.

După “bomba” de sub Drăgana (pasul fals cu CSM Lugoj), liderul trebuie să dreagă busuiocul în deplasarea din fieful penultimei clasate, trupa condusă de Dragoş Bon care acum două runde a dus Cugirul pe prima poziţie, după ce a învins contracandidata ASU Poli Timişoara. “Pentru noi este un meci normal de campionat la Filiaşi. În perspectiva promovării, se prefigurează un sezon foarte dificil în Liga a 2-a din punct de vedere financiar, cu o singură serie şi nu ştiu ce echipă din Seria a 4-a a Ligii a 3-a ar face faţă din acest punct de vedere în campionatul viitor, dar noi sigur nu. Nu este un capăt de ţară dacă nu promovăm”, a declarat Ciprian Pahone, preşedintele Metalurgistului Cugir. Vizitatorii nu pot conta pe Şt. Radu – suspendat şi I. Radu – nerefăcut.

Avem ocazia să reparăm ce am stricat etapa precedentă. Sunt sigur că vom avea o reacţie de orgoliu şi vom trece peste şocul înfrângerii cu CSM Lugoj şi vom lua toate punctele. După ce am ratat momentul favorabil, suntem obligaţi să învingem şi cu atât mai mult suntem puşi în gardă că nu ne va aştepta o confruntare lejereră, cu cât ASU Poli a suferit un eşec neaşteptat la Filiaşi”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 58 ori

Astăzi de la 17.00: ACSO Filiași – Metalurgistul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.