cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Astăzi, de la 16.30, în Cupa României: ASA Tg. Mureş 2 – Metalurgistul Cugir

Astăzi, de la 16.30, în Cupa României: ASA Tg. Mureş 2 – Metalurgistul Cugir

Publicat în 09.09.2015 la ora 11:38

marius-opric-septembrie-2015Astăzi, cu începere de la ora 16.30, în faza a 5-a a Cupei României, pe Stadionul „Transil” (accesul spectatorilor este gratuit), echipa condusă de Marius Opric întâlneşte ASA Tg. Mureş 2 (Liga a IV-a Mureş), o victorie însemnând o oportunitate imensă, aceea ca sub Drăgana să poposească o echipă din Liga 1.

Metalurgistul Cugir are un start excelent de sezon, doar rezultate pozitive realizate în 4 întâlniri, pe două fronturi, Liga a 3-a şi Cupa României.

• Fără juniori

Dacă Afrapt încă mai aşteaptă „cartea verde” din Italia, antrenorul Marius Opric a decis ca în acest joc, împotriva unei formaţii din al 4-lea eşalon, să nu apeleze la serviciile juniorilor din efectiv, preferând să-i odihnească în vederea partidei de la Timişoara, de sâmbătă, cu ASU Poli. „Ştim că suntem favoriţi şi vrem să ne respectăm statutul. Ne propunem să jucăm şi să obţinem calificarea, pentru că un meci cu o echipă de Liga 1 la Cugir ar însemna enorm pentru noi”, a declarat antrenorul Marius Opric. „Sper să continuăm seria bună din această perioadă, să învingem în această întâlnire. Un pas înainte ar reprezenta o oportunitate de a juca acasă, pe Stadionul «CSO», împotriva unei formaţii din elita fotbalului românesc”, a precizat Bogdan Petric, directorul sportiv al „roş-albaştrilor”.

• După 20 de ani…

Acum două decenii, sub Drăgana, în februarie 1995, în „16”-imile Cupei a poposit Gloria Bistriţa, eliminată de Metalurgistul, succes cu 1-0 (1-0), o imensă surpriză. Cugirenii au pierdut apoi în „8”-imi, la Deva, cu UTA Arad (0-2). Precedentele cazuri s-au înregistrat în 1993, tot la Cugir, 0-2 (0-1) cu Progresul Bucureşti (în „16”-imi) şi în 1990, când metalurgiştii au trecut de Sportul Studenţesc, după prelungiri (1-0), iar în optimi, la Făgăraş au fost scoşi de Petrolul Ploieşti (0-3).

Acest articol a fost citit de 112 ori

Astăzi, de la 16.30, în Cupa României: ASA Tg. Mureş 2 – Metalurgistul Cugir
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.