cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Astăzi a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local Cugir. Călin Furdui (PNL) a fost ales viceprimar

Astăzi a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local Cugir. Călin Furdui (PNL) a fost ales viceprimar

Publicat în 25.06.2016 la ora 18:53

cl-cugir-teban-sedinta-de-constituire-iun-2016La sediul Primăriei Cugir a avut loc, astăzi, începând cu ora 9.00, ședința de constituire a Consiliului Local. În urma alegerilor din 5 iunie Adrian Teban (PNL) a obținut cele mai multe voturi și va conduce administrațiaorăsenească în următorii 4 ani împreună cu un Consiliu local format din 11 membrii – PNL, 7 – PSD, și ALDE -1

Componența Consiliului Local Cugir este următoarea: Arion Florin –PNL, Cherecheș Dan – PNL, Dincu Paul – PSD, Duma Laurențiu (decanul de vârstă al consiliului local -80 de ani) – PSD, Dumitru Bogdan – PSD, Ferchian Dan – PNL, Furdui Călin – PNL, Jibotean Marius (cel mai tânăr consilier -29 ani) – PNL, Micu Romulus – PNL, Morariu Marin –PNL, Muntean Emil – PNL, Petric Tatiana – PNL, Popa Daniel – PSD, Popescu Rafael – PNL, Roșian Radu – PNL, Sava Gheorghe – PSD, Simu Mircea – PSD, Todorescu Mircea – ALDE, Trifan Mircea – PSD.

În cadrul ședinței a fost ales, prin vot secret, viceprimarul Cugirului în persoana inginerului Călin Furdui (46 ani), propus de liberali. Furdui este cel care timp de patru ani a ocupat funcția de administrator public al orașului de la poalele Drăganei. Social – democrații au făcut la rândul lor o propunere pentru funcția de viceprimar, pe ing.Popa Daniel, care a întrunit un număr de 7 voturi din partea PSD, la care s-a adăugat un vot din partea ALDE.

Conform procedurilor, după validarea consilierilor locali, s-a făcut învestirea primarului orașului Cugir, Adrian Teban, care a depus, la rândul său jurământul și care a rostit un scurt discurs prin care a i-a îndemnat pe cei care au jurat, să fie în slujba cetățenilor Cugirului, care le-au acordat votul de încredere. La reuniunea de constituire a Consiliului Local a participat reprezentantul Instituției Prefectului, jr. Cristian Ciutrilă.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 271 ori

Astăzi a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local Cugir. Călin Furdui (PNL) a fost ales viceprimar
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.