cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Asociația „Ține de tine” organizează mâine, 30 iulie 2019, o expoziție cu vânzare și un spectacol caritabil pentru ajutorarea copiilor nevoiași din Cugir

Asociația „Ține de tine” organizează mâine, 30 iulie 2019, o expoziție cu vânzare și un spectacol caritabil pentru ajutorarea copiilor nevoiași din Cugir

Publicat în 29.07.2019 la ora 17:21

Cu toate ca sunt în vacanţã și activitãţile specifice şcolii sunt de mai bine de o lună de zile ascunse adânc în ghiozdane, copiii participanţi la Tabăra de Vară « Einen Kreativen Sommer » s-au gândit şi anul acesta, la copiii cu o situație materialã precarã, şi au hotărât să nu ramână pasivi la nevoile acestora.

Au venit astfel cu iniţiativa de a strȃnge cu sprijinul Primăriei Cugir şi a Asociaţiei „Ţine de tine”, fonduri destinate oferii unor burse lunare de 500 de lei pentru cât mai mulți copii nevoiași.

Talentați dar şi ingenioşi, aceştia au convenit sa puna în vanzare obiecte artizanale, lucrate de ei în timpul atelierelor Taberei – organizate începand cu săptămâna trecută – astfel că, marți, 30 iulie 2019, între orele 10.00- 21.00, pe Bulevardul Al Sahia, cei interesaţi vor putea sa achiziţioneze produse cu adevarat unice si originale. De la ceramică pictată, la tablouri, de la linguri de lemn la semne de carte, se va găsi ceva pe placul chiar şi celor mai pretențioşi clienți.

Şi pentru că arta se apreciazã cel mai bine cu stomacul plin şi cu mintea limpede, vă invităm sa aruncați un ochi şi pe la corturile cu mâncare, unde, cei mai buni bucătari de care dispunem, vor servi preparate gustoase- clătite cu dulceaţă sau ciocolată, porumb fiert, hot dog, cartofi prajiti , aripioare de pui și sucuri.

În semn de recunoştinta pentru generozitatea dumneavoastră, de la orele 18.00, noi vă vom răsplati cu un spectacol stradal încantator, susținut de elevii participanți la atelierul de Muzică dar şi cu alte surprize, menite sa aduca multă voie bună si zambete pe chipurile tuturor. .

Vă aşteptăm bineînteles în număr cȃt mai mare. « Dacă singuri nu putem schimba nimic, împreună, cu puțină voință, putem schimba totul » , transmit reprezentanții asociației.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 200 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.