cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Asociația „Ține de Tine!” din Cugir a reușit să strângă suma necesară pentru a-l trimite pe David George la operație în Italia

Asociația „Ține de Tine!” din Cugir a reușit să strângă suma necesară pentru a-l trimite pe David George la operație în Italia

Publicat în 22.01.2018 la ora 18:37

David George, tânărul de 18 ani din Vinerea, diagnosticat cu cancer la nivelul oaselor, a plecat în Italia pentru operația care îi poate salva viața. Asociația “Ține de Tine!” a reușit să strângă în doar 10 saptamâni, suma de 23650 euro. 

„În doar 10 săptamâni am reușit să strângem suma de 23650 euro și vineri seara George a plecat spre Bologna pentru operația de luni. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul oamenilor implicați, dintre care faci parte și tu. Îți multumim că ne-ai ajutat să salvăm viața unui copil! Îți suntem recunoscători pentru tot ajutorul!”, au spus reprezentanții asociației.

Din păcate în loc să sa bucure de aceasta vârstă frumoasă, băiatul trăiește o adevărată dramă. În luna mai 2017, George a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing stadiul II B, ceea ce înseamnă cancer galopant la nivelul oaselor. Singura lui șansă era o operație care costă 20.000 euro.

Voluntarii Asociației “Ține de Tine!” s-au mobilizat exemplar și alături de oameni cu suflet mare, firme din Cugir, au reușit să strângă banii care să acopere costurile intervenției chirurgicale.

Mama lui George a transmis un mesaj pentru toți cei care au contribuit la salvarea vieții fiului ei: „Bună dimineață. Am plecat spre Italia. Vă mulțumim tuturor și vă suntem recunoscători pentru că ne-ați întins o mână de ajutor atunci când am avut cel mai mult nevoie. Mulțumim și să ne auzim cu bine.”

„Vă mulțumim tuturor pentru ajutorul pe care i l-ați acordat lui George prin Asociația „Ține de Tine”. Cu susținerea dumneavoastră am reușit într-un timp record să strângem suma 23.650 de euro.

Le mulțumim în mod special voluntarilor noștri care s-au mobilizat extraordinar în această perioadă și acest lucru s-a văzut.

Mulțumim tuturor autorităților locale, firmelor și sindicatelor care l-au ajutat pe George.

Mulțumim mult firmei Star Transmission, sponsorul oficial al Campaniei “Ajută-l pe George!”, și le mulțumim de asemenea că au susținut și alte cazuri importante în care s-a implicat asociația noastră.

Toți suntem alături de George și ne rugăm pentru el. Ține de tine să faci un bine!”, a mai transmis Asociația „Ține de Tine”.

Acest articol a fost citit de 376 ori

Asociația „Ține de Tine!” din Cugir a reușit să strângă suma necesară pentru a-l trimite pe David George la operație în Italia
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.