cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Asociația „Lupii Sigidavei” organizează sâmbătă, 14 octombrie 2017, o nouă acțiune de ecologizare la Cugir

Asociația „Lupii Sigidavei” organizează sâmbătă, 14 octombrie 2017, o nouă acțiune de ecologizare la Cugir

Publicat în 09.10.2017 la ora 20:48

“Sâmbătă la Podu’ Roșu/ Ne-adunăm să umplem coșu’./ Coșu’ nost făcut din paie/ Îl vom umple cu gunoaie. Sper că mulți ne adunăm/ Valea urgent s-o curățăm/ Că dup-aia pot să spun/ Hai cu noi la un CEAUN!”

Nu toate localitățile sunt binecuvântate ca și orașul Cugir cu o apă curgătoare care să le traverseze șerpuind lin și cu puțin noroc curată, spre bucuria și încântarea locuitorilor și a celor care îl vizitează. Cu părere de rău și din nefericire, nu toți înțeleg că natura nu este un coș de gunoi.

Iubitori de natură și de tot ce oferă ea, motocicliștii cugireni organizează sâmbătă, 14 octombrie, cea de-a patra ediție a acțiunii de ecologizare de toamnă. Cei interesaţi să participe sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la ora 10.00, la Podul Roşu. Și cum potrivit zicalei „după muncă și răsplată”, membrii clubului îi așteaptă pe cei care vor da o mână de ajutor să li se alăture la o mâncare la ceaun, la finalul activității de ecologizare.

“Lupii Sigidavei. Râul Mare. Cugir. Natură. Aer curat. CEAUN !

Vă așteptăm cu drag și voie bună, să participați și la această ediție. Nu durează mult ca să schimbi ceva, hai să vezi!”, transmit organizatorii.

Acţiunea este un proiect Lupii Sigidavei, organizat în parteneriat cu primăria oraşului Cugir.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 205 ori

Asociația „Lupii Sigidavei” organizează sâmbătă, 14 octombrie 2017, o nouă acțiune de ecologizare la Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.