cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Asociaţia „Educator 2007” şi Şcoala Gimnazială „Singidava” din Cugir i-au premiat pe cei mai merituoși elevi

Asociaţia „Educator 2007” şi Şcoala Gimnazială „Singidava” din Cugir i-au premiat pe cei mai merituoși elevi

Publicat în 02.06.2016 la ora 11:30

elevi-singidava-cugir-premii-iun-2016A devenit deja o tradiţie, ca la fiecare început de iunie, Asociaţia „Educator 2007” şi Şcoala Gimnazială „Singidava” Cugir să-i premieze pe cei mai merituoşi elevi.

Într-un cadru festiv organizat în curtea instituției, au primit diplome şi recompense în bani, toţi elevii care au obţinut premii şi menţiuni la faza judeţeană a Olimpiadelor şcolare şi faza judeţeană a Competiţiilor sportive organizate până în prezent.

Premierea a fost făcută de profesoara Rozalia Mihu, directorul şcolii, profesoara Floare Vlasea – preşedintele Asociaţiei „Educator 2007” şi profesoara Bogdana Sabău, consilierul educativ al şcolii.

În acest an şcolar au fost obţinute 45 de premii judeţene: 1 premiu I, 7 premii II, 6 premii III şi 31 de menţiuni. „Un copil este cea mai mare bogăție a unui dascăl. De aceea, se cuvine, ca pentru aceste rezultate, să felicităm copiii, dascălii, şcoala şi nu în ultimul rând familia. Profesorilor îndrumători, pentru tot ceea ce fac, în fiecare zi, la școală și în afara ei, le mulțumim. Este nevoie de oameni ca ei, pentru că doar așa putem avea viitorul pe care ni-l dorim. Copiilor le dorim să rămână mereu printre cei mai buni, să îşi depăşească propriile performanţe şi să ne bucure pe noi şi pe părinţii lor”, le-a transmis celor prezenți la eveniment, Rozalia Mihu.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 228 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.