cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » „Arena Cugir” şi Metalurgistul lăudate de oficialii echipei CSM Poli Iași, după duelul de ieri din Cupa României

„Arena Cugir” şi Metalurgistul lăudate de oficialii echipei CSM Poli Iași, după duelul de ieri din Cupa României

Publicat în 27.10.2016 la ora 11:33

florin-prunea-csm-poli-iasi-oct-2016Dacă pe teren, în „șaisprezecimile” Cupei României, partida Metalurgistul Cugir – CSM Poli Iaşi a fost tranşată în actul secund, după ce în prima repriză amifitrionii au rezistat în compania mult mai experimentatului oponent, formaţia de sub Drăgana a rămas cu aprecierile venite dinspre reprezentanţii prim-divizionarei, preşedintele Florin Prunea şi antrenorul Eugen Neagoe, ce au avut numai cuvinte de laude la adresa celor găsite în fotbalul din Cugir, oaspeţii din Iaşi remarcând cocheta arenă din localitate.

Sunt declaraţii care pun într-o lumină plăcută fotbalul din localitate şi eforturile făcute de cei implicaţi în ultimii ani în destinele Metalurgistului.

• Florin Prunea: „Aveţi condiţii de Liga 1”

Fost coleg în trecut cu fraţii Graţian şi Iulian Moldovan, „emblemele” fotbalistice ale Metalurgistului, preşedintele Florin Prunea a apreciat condiţiile existente la stadionul renovat în acest an. „Ştiu ce s-a întâmplat ca Cugir, avem o relaţie deosebită cu oamenii de aici, anul trecut având doi jucători împrumutaţi la Metalurgistului. Sunt condiţii de Liga 1, iar fotbalul trebuie să crească uşor, uşor. Chiar îi întrebam pe preşedintele de aici de ce nu se merge mai sus, pentru că este un oraş cu o tradiţie deosebită, iar spectatorii au nevoie de fotbal aici”, a spus Florin Prunea, completat de antrenorul ieşenilor.

„Sincer, am găsit condiţii foarte bune pentru nivelul Ligii a 3-a şi mi-aş dori ca Metalurgistul Cugir să reuşească promovarea în eşalonul secund”, a menţionat Neagoe, la conferinţa de presă oficială, organizată la finele jocului, într-un cadru organizat, într-o sală din incinta „Arenei Cugir”.

• Călin Moldovan: „Nu ne-am făcut de râs”

Călin Moldovan: “Nu ne-am făcut de râs. Felicit jucătorii pentru efortul depus. Diferenţa de două eşaloane s-a văzut până la final. Atât timp cât am avut potenţial fizic, am făcut o partidă echilibrată, Iaşul având o singură ocazie în prima repriză, prin Cristea. Am primit primul gol din fază fixă, iar apoi am căzut moral. La pauză m-am gândit că e posibil orice dacă nu luăm gol repede. S-a simţit faptul că am jucat 4 meciuri în 12 zile”.

Eugen Neagoe: “Cum mă aşteptam, a fost o partidă grea, pentru că în Cupă echipele mici se agaţă şi pun probleme. Prima repriză s-a terminat cu un scor de egalitate, pe care nu l-am dorit, jucătorii mei acomodându-se mai greu cu terenul. În repriza a doua am înscris de două ori şi mai puteam să o facem. Mă aşteptam să înscriem mai multe goluri, chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună pentru Liga a III-a. A fost un antrenament reuşit pentru meciul cu Steaua, în care ne dorim să avem o altă evoluţie, mult mai bună şi să învingem”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 134 ori

„Arena Cugir” şi Metalurgistul lăudate de oficialii echipei CSM Poli Iași, după duelul de ieri din Cupa României
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.