cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Aproximativ 1300 de copii au participat la Cugir la acţiunile organizate de ziua lor

Aproximativ 1300 de copii au participat la Cugir la acţiunile organizate de ziua lor

Publicat în 01.06.2016 la ora 14:47

cugir-ziua-copiilor-2016Primăria orașului Cugir, Casa de Cultură şi Clubul Sportiv Orăşenesc, în parteneriat cu instituţiile şcolare au pregătit de Ziua Copilului o serie de manifestări artistice şi sportive. Cei mici au avut parte de numeroase concursuri, precum şi de câteva momente inedite.

Locurile de desfăşurare au fost Arena Cugir, Bulevardul Alexandru Sahia şi strada Tineretului. Pentru o mai mare siguranţă, majoritatea concursurilor sportive au fost aduse pe stadion, participanţilor fiindu-le solicitate echipamente de protecţie, cum ar fi cotiere, genunchere, cască, în funcţie de tipul competiţiei. Proaspăt modernizata Arena Cugir a fost luată cu asalt de cei aproximativ 230 de copii dornici să se întreacă la fotbal, biciclete, triciclete, role, sub privirile suporterilor din tribune și din teren, printre care s-a aflat și primarul Adrian Teban. În acest timp, pe bulevard a avut loc competiţia de Karturi care a adunat 35 de copii, urmată de crosul, la care s-au înscris peste 140 de tineri.

Una dintre activitățile care strânge an de an cei mai mulți participanți este competiția de desene pe asfalt, la care au luat parte peste 500 de copii de toate vârstele, bulevardul devenind o adevărată expoziție de artă. Copiii au participat fie organizați în echipe, fie individual.

O altă activitate care începe să aibă un feet-back puternic este Târgul Copiilor, destul de recent introdus în programul dedicat Zilei Copilului. Aproximativ 100 de copii și-au afișat pe tarabe jucării, cărţi, DVD-uri cu filme şi jocuri, obiecte realizate manual cum ar fi brăţări, coliere, cercei, banderole, etc.

Distracţia va continua și după ora 18.00, când se  va da startul spectacolului stradal, susținut de micii artiști ai Cercului de Canto Pian și Chitară, de tinerii Cercului de teatru, de proaspăt înființata Fanfară a copiilor și de dansatorii Clubului de Dans sportiv ProDance 2007.

Eforturile copiilor au fost recompensate de organizatori cu dulciuri şi diplome.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 306 ori

Aproximativ 1300 de copii au participat la Cugir la acţiunile organizate de ziua lor
4.3 (86.67%) 3 votes

Comentarii

Un Comentariu la Aproximativ 1300 de copii au participat la Cugir la acţiunile organizate de ziua lor

  1. Mămica Maricica Răspunde

    01.06.2016 la 16:29

    De râsul plâsul. In art publicat la ora 14.30 se vorbeste de activități desfășurate după ora 18.00. Penibil!!!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *