cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Aproape 400 de persoane au participat la petrecerea organizată de PSD Cugir cu prilejul „Zilei Internaționale a Vârstnicilor”

Aproape 400 de persoane au participat la petrecerea organizată de PSD Cugir cu prilejul „Zilei Internaționale a Vârstnicilor”

Publicat în 02.10.2019 la ora 23:14

În sală de festivități a restaurantului „Casa Cugireană”, aproape 400 de persoane au participat ieri, 1 octombrie 2019, începând cu ora 16.00, la petrecerea organizată de social democrații din Cugir cu prilejul „Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”.

Evenimentul, la care o contribuție esențială a avut-o conducera organizației PSD condusă de președintele Mircea Trifan, precum și de către liderul organizației pensionarilor PSD Cugir, Nicolae Conțan, s-a dovedit și în acest an, un bun prilej de întâlnire și socializare, vârstnicii reușind să se bucure de bună dispoziție, de o masă festivă specială și distracție până seara târziu. La acestea și-a adus o bună contribuție și muzica oferită de membrii cunoscutului grup muzical „MOTOCEA”, care au delectat invitații prin prestația lor deosebită.

Prezenţi în mijlocul sărbătoriților, prefectul Județului Alba, Dănuț Hălălai, Mircea Trifan – președintele organizației Cugir a PSD, directorul Cancelariei Instituției Prefectului – Cornel Murg, Eugen Popa – președintele Organizației Pensionarilor Alba a PSD, Monalisa Borza, Inspector general adj. la ISJ Alba, i-au felicitat pe invitați într-o zi atât de importantă pentru ei, le-au urat multă sănătate și multe bucurii alături de familii și prieteni.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 386 ori

Comentarii

Un Comentariu la Aproape 400 de persoane au participat la petrecerea organizată de PSD Cugir cu prilejul „Zilei Internaționale a Vârstnicilor”

  1. Alin Răspunde

    03.10.2019 la 11:16

    Un căcat electoral gen PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.