cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Aproape 30 de șahiști au luat parte la „Concursul Primăverii” organizat de CSO Cugir

Aproape 30 de șahiști au luat parte la „Concursul Primăverii” organizat de CSO Cugir

Publicat în 29.03.2015 la ora 9:57

sah-cugir-28-mar-2015Aproape 30 de tineri șahiști dar mai puțin tineri au răspuns ieri, chemării adresate de Clubul Sportiv Orășenesc Cugir de a participa la ”Concursul Primăverii” competiție ce se înscrie în seria acțiunilor pe care secția de șah și-a propus să le organizeze periodic pentru promovarea sportului minții, în special în rândul copiilor.

Astfel, în moderna și atractiva sală de șah situată la Clubul Copiilor din Cugir, sub îndrumarea profesorului Vasile Lupu, s-a desfășurat un antrenant concurs de șah la care au luat parte grupe de copii, juniori și chiar câțiva seniori, legitimați și nelegitimați întrecere dotată cu premiile ”Concursul Primăverii”.

Locurile I la juniori și seniori au fost ocupate de Ioan Zaharie și Adrian Zinca, iar printre cei care s-au remarcat din rândul copiilor au fost: Andrei Călinici, Daniel Ghiban, Andrei Smith, Renato Iordăchescu, Mădălina Lupu, Rebeca Comșa, Cristina Bulubașa și Adriana Balaciu.

Organizatorii au dorit să mulțumească sponsorilor acestei competiții care au asigurat dulciuri și răcoritoare pentru toți participanții: S.C. Yuli SRL Cugir, Alin Onescu, Paul Henegar, prof. Vasile Lupu și CSO Cugir.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 239 ori

Aproape 30 de șahiști au luat parte la „Concursul Primăverii” organizat de CSO Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *