cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Aproape 100 de persoane din Cugir au ținut să petreacă în stradă trecerea în noul an 2017, cu șampanie și materiale pirotehnice

Aproape 100 de persoane din Cugir au ținut să petreacă în stradă trecerea în noul an 2017, cu șampanie și materiale pirotehnice

Publicat în 01.01.2017 la ora 16:13

La cumpăna dintre ani, aproape 100 de persoane s-au adunat la bradul amplasat în fața Bisericii „Adormirea Maicii Domnulu” din Cugir (cel mai mic număr din ultimii 5 ani), pentru a ciocni împreună cu familiile sau prietenii, un pahar de șampanie și pentru a-și ura unul altuia tradiționalul  tradiționalul „La mulți ani!”.

Cei care au venit in acest loc de ani de zile, nu prea au avut din pacate ce vedea, in afara de a suporta zgomotul infernal provocat de sutele de materiale pirotehnice aruncate in fata lacasului de cult, chiar si pe trptele acestuia, transformand zona intr-un adevarat „camp de asalt” inainte ca gongul sa vesteasca noul an.

O situatie greu de suportat, fapt ce i-a determinat pe multi dintre participanti sa se retraga in locurile mai ferite de pe bulevardul „Alexandru Sahia” sau strada „Constructorului”.

Totusi a existat si un moment in care cei prezenti s-au bucurat cu adevarat de clipele care marcheaza debutul in 2017 si anume acela de a admira focul de artificii organizat de Primăria Cugir și de firma „Dronca” S.R.L.

La Cugir, cei peste 1500 de localnici (potrivit unor cifre primite de la organizatori), care au dorit sa petreaca noaptea de Revelion in restaurantele si cluburile de la poalele Draganei au platit tarife cuprinse intre 180 si 250 de lei de persoana.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 313 ori

Aproape 100 de persoane din Cugir au ținut să petreacă în stradă trecerea în noul an 2017, cu șampanie și materiale pirotehnice
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.