cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Apărătorul Florin Bold a revenit la Metalurgistul Cugir. Roș-albaștrii vor disputa mâine un amical cu Cozia Călimănești

Apărătorul Florin Bold a revenit la Metalurgistul Cugir. Roș-albaștrii vor disputa mâine un amical cu Cozia Călimănești

Publicat în 07.02.2019 la ora 15:14

Apărătorul lateral dreapta, Florin Bold, în vârstă de 29 de ani, a revenit la Metalurgistul Cugir, sub comanda antrenorului Călin Moldovan.

Fotbalistul fusese plecat în Germania, la muncă, timp de un an de zile și s-a prezentat recent la pregătirea divizionarei terțe, aflate într-un cantonament centralizat la domiciliu. Menționăm că în această iarnă un alt echipier al “roș-albaștrilor”, mijlocașul George Goronea, a parcurs drumul invers, a abandonat activitatea competițională și a ajuns în Marea Britanie pentru a munci.

Întoarcerea lui Bold la divizionara terță poate fi considerată a 5-a achiziție invernală a Metalurgistului, după Ov. Morariu (liber de contract), Vitinha și P. Păcurar (Unirea Alba Iulia) și Cîrstean (FC Avrig). Asta întrucât s-a renunțat, după numai câteva zile, la juniorul Chitaș (FCSB II, testat în disputa amicală de la Hunedoara), iar în privința lui Pașcu (ex-Șoimii Lipova) se va lua o decizie la finele acestei săptămâni.

În aceeași ordine de idei, precizăm că vineri, 8 februarie, la încheierea stagiului de pregătire, metalurgiștii vor susține un meci de verificare, pe propriul teren, cu Cozia Călimănești (locul patru în Liga a IV-a Vâlcea), de la ora 11.00, asta întrucât CS Universitatea Alba Iulia, adversarul anunțat inițial, a declinat propunerea, din diverse motive.

Acest articol a fost citit de 145 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.