cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Antrenorul Marius Opric a decis astăzi să continue la Metalurgistul Cugir

Antrenorul Marius Opric a decis astăzi să continue la Metalurgistul Cugir

Publicat în 22.10.2013 la ora 15:35

marius-opricLucrurile par a reintra în normalitate la Metalurgistul Cugir şi antrenorul Marius Opric a revenit de astăzi la echipă, acceptând să continue pe banca tehnică.

Au fost discuţii lungi, dar lămuritoare, cu privire la faptul că tensiunile nu au apărut ca urmare a rezultatului nefast înregistrat cu Naţional Sebiş, sau a modului de exprimare a echipei, ci ca urmare a unui schimb punctual de replici, între cei doi, preşedintele Ciprian Pahone şi jucătorul Daniel Lupşan, pornit încă din timpul jocului. Oricum asemenea momente nu dorim  să mai avem, pentru că nu ne caracterizează ca şi club. Ne bucurăm că domnul Opric a înţeles aceste lucruri şi faptul că toţi, jucători şi conducători l-am dorit în continuare la echipă, iar noi ca şi conducători am înţeles mesajul transmis, acela că rolul nostru este de a asigura, ca şi până acum, liniştea la club, din toate punctele de vedere“, a declarat vicepredintele Dan Popa. Opric nu s-a prezentat la antrenamentul de luni al divizionarei terţe, însă în cele din urmă a cedat insistenţelor oficialilor cugireni, iar apele s-au liniştit oarecum sub Drăgana. “Băieţii m-au convins să revin şi să continuăm. Era păcat de munca începută, pentru a nu merge până la capăt. Sâmbătă, era normal să amendez respectivul gest, nu era firesc să se producă aşa ceva”, a precizat antrenorul Marius Opric.

• Daniel Lupşan nu se întoarce

Tehnicianul cugirean îşi dăduse demisia verbal sâmbătă, după ce vineri, jucătorul Daniel Lupşan a acuzat faptul că a fost lovit de Ciprian Pahone, în urma unui diferend verbal. Antrenorul Marius Opric a încercat să-l înduplece pe fotbalistul albaiulian să revină la echipă, însă acesta nu a acceptat. “Eu nu vreau să mă mai întorc, am zis un lucru şi nu mai revin asupra sa. Eu am vrut să joc fotbal la Cugir. Pe domnul Opric îl respect, mi-a dat încredere şi sper să ne mai întâlnim la o altă echipă“, a apreciat Daniel Lupşan.

Acest articol a fost citit de 322 ori

Antrenorul Marius Opric a decis astăzi să continue la Metalurgistul Cugir
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *