cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Antrenorul Călin Moldovan și-a prelungit înțelegerea cu Metalurgistul Cugir pentru încă un sezon

Antrenorul Călin Moldovan și-a prelungit înțelegerea cu Metalurgistul Cugir pentru încă un sezon

Publicat în 06.06.2017 la ora 11:27

Metalurgistul Cugir se va baza și în sezonul viitor pe serviciile antrenorului Călin Moldovan, tehnician care a ajuns la o înţelegere cu oficialii „roş-albaştrilor” pentru a-şi continua activitatea la echipa ce s-a clasat pe locul secund în Seria a 5-a a Ligii a 3-a.

„Principalul” formaţiei cugirene era singurul antrenor dintre cele 4 conjudeţene ce activează în eşalonul terţ, căruia i s-a încheiat contractul la finele stagiunii 2016-2017.

Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie, să rămânem în fruntea ierarhiilor şi să ne batem pentru primele locuri. Este impirtant că există continuitate, mă bucur că mi se acordă credit în continuare, asta înseamnă că am muncit bine în echipă şi să obţinem rezultate bune şi în viitor„, a declarat Călin Moldovan, afla în faţa unei premiere, al treilea campionat la rând la cârma unei echipe. Cel mai lung mandat al antrenorului braşovean a durat 5 ani, la Forex Braşov, în dublă calitate, secund şi principal.

• A treia stagiune

Imediat după intrarea în vacanţă, cele două părţi au bătut palma pentru prelungirea colaborării, ce datează din octombrie 2015, sub comanda sa Metalurgistul clasându-se pe locurile fruntaşe, poziţia a 3-a în 2016, respectiv locul al doilea în sezonul recent încheiat.

Gruparea cugireană a avut un sezon încheiat excelent, după ce vara anterioară se punea chiar problema retragerii, iar până la urmă, Metalurgistul Cugir a devenit cea mai bună echipă a judeţului, deşi nu se anticipa acest lucru.

În sezonul ce urmează, cugirenii au intenţii de a ridica ştacheta şi a se înscrie în lupta pentru promovarea în eşalonul secund, anunţându-se o campanie de transferuri interesantă. „N-am discutat despre obiectiv, îl vom lămuri în această vară, după ce vom afla bugetul pe care ne vom baza şi vom clarifica strategia de transferuri”, a conchis Călin Moldovan.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 86 ori

Antrenorul Călin Moldovan și-a prelungit înțelegerea cu Metalurgistul Cugir pentru încă un sezon
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.