cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Antonia Tufănescu și Cătălin Căliman au câștigat trofeele de Miss si Mister „LOVE” la „Balului Îndrăgostiților – 2019”, organizat de liceele din Cugir

Antonia Tufănescu și Cătălin Căliman au câștigat trofeele de Miss si Mister „LOVE” la „Balului Îndrăgostiților – 2019”, organizat de liceele din Cugir

Publicat în 23.02.2019 la ora 21:50

Peste 300 de persoane au ținut să fie prezente, ieri seară, la „Balul Îndrăgostiților”, eveniment organizat la Centrul Cultural din Cugir, cu ocazia „Dragobetelui”, de către Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” și Liceul Teoretic „David Prodan”.

Organizat pentru al doilea an consecutiv de către consiliile elevilor din cadrul celor două instituții locale de învățământ, balul s-a dovedit deosebit de atractiv cu un program spectaculos, plin de farmec și umor.

Într-un decor ales anume pentru astfel de ocazii, patru cupluri Disney s-au întrecut în cel mai frumos Musical film, iar miza a fost câștigarea titlului de cel mai romantic cuplu Disney.Spectatorii au avut prilejul să urmăreac și aplaude la scenă deschisă mai multe momente de dans, muzică și concursuri, care mai de care, mai atractive. Un rol important în derularea spectacolului l-au jucat prezentatorii balului, elevii Valentin Lăncrănjan și Roxana Matei.

Cele patru perechi care s-au luptat pentru titlul de Miss și Mister ai balului, au fost: Giulia Loga și Adrian Nanu, Antonia Tufănescu și Cătălin Căliman, Raluca Anghel cu Bogdan Duca și Mălina Popescu cu Matteo Borza.

Juriul, format din: Diane Dobrean, Maria Dodoc, Mirabela Herlea, Diana Roșu, Serafina Oargă Vlad Corpodean și Diana Drogoțel, i-a declarat câștigători ai titlului de Miss și Mister „Balul Îndrăgostiților” pe Antonia Tufănescu (cl. a X-a A Matematică – Informatică) – Liceul Teoretic „David Prodan și Cătălin Căliman (clasa a X-a Economic) – Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”.

Constantin PREDESCU
Foto: Tudor ȚIGĂNILĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 675 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.