cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Andrei Sovereşan din Cugir s-a clasat pe locul al III-lea al probei de 24 km – ”Zimbrii” din cadrul concursului ”Retezat Maraton 2013”

Andrei Sovereşan din Cugir s-a clasat pe locul al III-lea al probei de 24 km – ”Zimbrii” din cadrul concursului ”Retezat Maraton 2013”

Publicat în 10.08.2013 la ora 12:25

În organizarea Asociației L.I.B.R.A Timișoara, la Râuşor, în județul Hunedoara, s-au desfășurat recent întrecerile din cadrul concursului ”Retezat Maraton”, competiție la care au luat parte 235 de concurenți din întreaga țară, dintre care: 75 la proba ”Dinozaurii”- (37 km); 100 la proba ”Zimbrii” (24 km); și 60 la proba ”Zmei” (14 km).

andrei-soveresean-cugirPrintre concurenți s-a aflat și reprezentantul județului Alba, cugireanul Andrei Grațian Sovereșan (21 de ani), care s-a clasat pe locul III la proba de 24 km – ”Zimbrii”, cu timpul de 4 ore și 4 minute. El ne-a declarat ca a realizat un binemeritat și nesperat succes, având în vedere ca s-a aflat la a doua participare de acest gen, după Maratonul ”Apuseni” desfășurat în luna iunie a.c, iar proba de concurs a fost destul de dificilă (2.400 metri diferență de nivel).

Potrivit sportivului, următoarea competiție, Runsilvania Wild Race Ro Club Maraton, la care va lua parte, va avea loc pe 17 august și este programată în localitatea Răchiţele, județil Cluj.

Andrei Sovereșan este student în anul al II-lea la Facultatea de Geografie din Cluj-Napoca, a făcut orientare sportivă la Clubul Copiilor din Cugir sub îndrumarea prof. Gheorghe Nedea, iar la ora actuală este membru al Clubului de Orientare Sportivă ”Unirea” Alba Iulia.

C. P.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 276 ori

Andrei Sovereşan din Cugir s-a clasat pe locul al III-lea al probei de 24 km – ”Zimbrii” din cadrul concursului ”Retezat Maraton 2013”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *