cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate de polițiștii din Cugir, în urma unei acțiuni de creştere a gradului de siguranţă publică

Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate de polițiștii din Cugir, în urma unei acțiuni de creştere a gradului de siguranţă publică

Publicat în 07.02.2019 la ora 12:13

Ieri, 6 februarie 2019, Poliţia Oraşului Cugir a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului, în scopul creşterii siguranţei publice, prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi prevenirii accidentelor rutiere. 

La acţiune, alături de poliţiştii din Cugir, au participat poliţişti rutieri din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Alba, lucrători ai Poliţiei Locale Cugir şi jandarmi.

Au fost legitimate 113 persoane, controlate 96 de autovehicule şi au fost aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.010 lei.

Dintre amenzile aplicate, 53 au fost pentru încălcări ale normelor prevăzute în OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 29 pentru încălcări ale normelor prevăzute în HCL 79 din 2001, care reglementează oprirea, staţionarea şi parcarea pe raza oraşului Cugir.

Acţiunile de creştere a siguranţei publice, organizate de Poliţia Oraşului Cugir împreună cu Poliţia Locală Cugir şi jandarmii, vor continua.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1399 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.