cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Alexandru Nicoară din Cugir premiat la „Gala Campionilor Federației Române de Motociclism 2015”

Alexandru Nicoară din Cugir premiat la „Gala Campionilor Federației Române de Motociclism 2015”

Publicat în 22.12.2015 la ora 11:42

alexandru-nicoara-cugirSâmbătă, 19 decembrie, Federaţia Română de Motociclism a fost gazda „Galei Campionilor 2015”. În acest cadru festiv au luat parte toți campionii naționali și sportivii de pe podiumul întrecerilor, celebrând în acest fel sfârşitul de sezon competiţional pe anul 2015, din cadrul aceastei ramuri sportive.

La grandiosul eveniment a participat şi Alexandru Nicoară din Cugir, elev al Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu” din localitate. La numai 17 ani, aflat la prima sa participare în Campionatul Naţional de Hard Enduro, Alexandru a reuşit situarea pe primul loc la Clasa B (Expert), obţinând titlul de campion la această categorie. Etapele din campionat au fost următoarele: Enduropanorama Deva (mai), Comăneşti X-Cape Bacău (iunie), Predeal CSU Ştiinţa şi Poiana Mărului Regiment 13 (august), Lupeni H.E.L. (septembrie). Pentru fiecare etapă s-a acordat fiecărui participant în competiţie, un număr de puncte, în funcţie de locul obţinut. În urma însumării punctelor, s-a stabilit clasamentul Campionatului Național.

Sportivul cugirean a obţinut un total de 330 de puncte, ceea ce îl poziţionează în fruntea clasamentului. Anul 2015 a însemnat de asemenea participarea la alte competiţii interne, în afara Calendarului competiţional naţional, cele mai semnificative fiind ,,Hard Enduro Bucovina dezlănţuită”, la Câmpulung Moldovenesc şi ,,Hard Enduro Arsenal Park Orăştie”.

Tot în acest an, temerarul sportiv a fost implicat în organizarea unor competiţii internaţionale de renume, ,,RedBull Romaniacs 2015”, desfăşurată la Sibiu în luna iulie, precum şi ,,Sea to Sky, Kemer”, Turcia, în luna octombrie.

Îi dorim și noi tânărului și ambițiosului sportiv, mult succes în anul 2016!

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 414 ori

Alexandru Nicoară din Cugir premiat la „Gala Campionilor Federației Române de Motociclism 2015”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.