cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Alexandra Ignat și Cristian Perjeriu desemnați Miss și Mister Boboc – 2019, la Balul Bobocilor organizat de de Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir

Alexandra Ignat și Cristian Perjeriu desemnați Miss și Mister Boboc – 2019, la Balul Bobocilor organizat de de Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir

Publicat în 02.11.2019 la ora 18:17

Centrul Culturul Cugir a găzduit, ieri seară, ediția 2019 a Balului Bobocilor, eveniment organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” Cugir.

Tema balului din acest an a purtat numele: „AREA 51” (în română Zona 51), cunoscută locație din Nevada – Statele Unite, una dintre cele mai secrete baze ale Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, situată pe malul sudic al al lacului sărat secat Groom Lake și în jurul căreia s-au țesut o mulțime de teorii ale conspirației după incidentul petrecut din iulie 1947, în care se presupune că o navă extraterestră s-ar fi prăbușit în apropiere de Roswell – New Mexico iar resturile acesteia au fost recuperate de armata americană.

Se spune că în această zonă pot fi văzute OZN-uri însă nu sunt dovezi certe care să ateste că aceste obiecte vin din spatiul extraterestru sau că aceste sunt doar prototipuri ale unor aparate de zbor neconvenționale testate de către armata americană și de către CIA.

În cadrul scenariului (de ficțiune) lansat de către organizatorii evenimentului, aici, se duce o confruntare între „extratereștrii” și soldații americani, pentru câștigarea marelui titlu de Miss și Mister „Galaxi”, Miss și Mister „Naturalețe”, Miss și Mister „Popularitate”, dar nu în ultimul rând Miss și Mister „Boboc – 2019”.

Cele 5 perechi care s-au duelat pentru titlul cel mare au avut de traversat probele: de „Prezentare”, „Cultură generală”, „Continuă versul…”, „Băieți”, și „Fete”.

Show-l s-a dovedit deosebit de atractiv, cu scenete de teatru, muzică, dans, dar și cu probe speciale de concurs. Spectatorii au fost entuziasmați atunci, cînd pe scenă și-au făcut apariția: trupa de dans „Exonorotic Dance” Cugir, „THE BEATH”, trupa de teatru a Centrului Cultural Cugir, precum soliștii formației „Kiddu & Enoh/Serpents”, sosiți special de la Bistrița pentru spectacolul „Balul Bobobocilor”.

Juriul i-a desemnat Miss și Mister Boboc Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, pe Alexandra Ignat și Cristian Perjeriu.

Titlul de Miss și Mister Popularitate Balulul Bobocilor a fost adjudecat de către Izabela Sibișan și Alin Găldean. Miss și Mister Galaxy a fost câștigat de Robina Brăila și Silviu Simina, iar premiul pentru „Naturalețe” a revenit Angelei Trandafir și lui Alexandru Ispas.

Acest articol a fost citit de 1115 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.