cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » AJF Alba nu este de acord cu retragerea echipei FC Cugir din Liga a IV-a și a programat-o în etapa a XI-a !

AJF Alba nu este de acord cu retragerea echipei FC Cugir din Liga a IV-a și a programat-o în etapa a XI-a !

Publicat în 05.11.2013 la ora 17:45

Augustin-Damian-AJF-AlbaDeşi FC Cugir a anunţat ieri că se retrage din Liga a IV-a, AJF Alba nu a acceptat acest lucru în şedinţa de astăzi a Comisiei de Competiţii.

Am analizat foarte clar solicitarea echipei din Cugir şi nu suntem de acord cu acest lucru, pentru că motivele nu sunt bine întemeiate. În consecinţă, am trimis o adresă oficială către clubul de sub Drăgana şi i-am înştiinţat, aşteptând un răspuns elocvent, prin care să motiveze retragerea“, a precizat Augustin Damian, preşedintele Comisiei de Competiţii din cadrul AJF Alba şi totodată vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal. “Noi o să-i programăm în etapa următoare, o să delegăm arbitrii, iar dacă nu se prezintă, va fi prima neprezentare şi la a doua acţiune de acest gen FC Cugir va fi exclusă din campionat“, a mai menţionat Augustin Damian.

În consecinţă, dacă până vineri nu se va lua o decizie, Rapid Teiuş va fi obligată să efectueze deplasarea la Cugir sâmbătă, la fel ca şi brigada de arbitri delegată, existând situaţia ca la meci să nu se prezinte tocmai gazdele!!!

• Jucătorii cugireni şi-au predat echipamentul

Pe de altă parte însă, Nicolae Muntean susţine că decizia este una irevocabilă şi nu se va mai întoarce asupra sa. “Jucătorii sunt liberi să plece, câţiva şi-au depus echipamentul şi au plecat, Ursan, Păduraru la Geoagiu în Hunedoara, iar alţi câiva sunt în atenţia altor echipe din judeţ, precum Viitorul Sântimbru sau Metalurgistul Cugir. Nu mai revenim“, a precizat Nicolae Muntean, oficialul FC Cugir.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 459 ori

AJF Alba nu este de acord cu retragerea echipei FC Cugir din Liga a IV-a și a programat-o în etapa a XI-a !
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.