cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » AGIR sucursala Alba s-a reunit la Cugir pe tema organizării Conferinţei Naţionale Multidisciplinare “Profesor I.D. Lăzărescu”

AGIR sucursala Alba s-a reunit la Cugir pe tema organizării Conferinţei Naţionale Multidisciplinare “Profesor I.D. Lăzărescu”

Publicat în 13.06.2013 la ora 8:13

La Parcul Industrial Cugir s-a desfăşurat miercuri seara reuniunea Asociaţiei Generale a Inginerilor din România (AGIR) Asociaţiei Generale a Inginerilor din Româniasucursala Alba cu sediul la Cugir, întâlnire consacrată stabilirii unor noi detalii cu privire la organizarea Conferinţei Naţionale Multidisciplinare cu participare internaţională “Profesor Ion D. Lăzărescu – fondatorul şcolii româneşti de teoria aşchierii”.

Conferinta-Naţionala-Multidisciplinara-Profesor-IDLazaescuConferinţa va avea loc pe data de 20 septembrie cu prilejul Fesivalului “Toamna Cugireană” şi va avea ca invitaţi peste 100 de participanţi atât din ţară cât şi din străinătate. Manifestarea se va desfăşura pe patru secţiuni: Mecanică, Maşini Unelte, Electrotehnică şi Management, având drept locaţii de prezentare şi dezbatere, Casa de Cultură şi Colegiul Tehnic I.D. Lăzărescu.

Fiind vorba de prima conferinţă locală pe această temă, de o asemenea anvergură, participanţii la întâlnirea convocată de dr. ing. Mihai Sudrijan -preşedintele Sucursalei Alba a AGIR au venit cu o serie de observaţii şi clarificări, în ceea ce priveşte programul de organizare a reuniunii, cu propuneri de responsabilităţi concrete pe fiecare membru al comisiei de organizare.

Prima ediţie a conferinţei se va desfăşura cu sprijinul primăriei Cugir, Prefectura şi Consiliul Judeţean Alba, Asociaţia Inginerilor şi nu în ultimul rând prin aportul unor agenţi economici locali.

Acest articol a fost citit de 578 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.