cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Adrian Teban și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Cugir

Adrian Teban și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Cugir

Publicat în 17.08.2020 la ora 19:29

Adrian Teban și-a depus astăzi, 17 august 2020, dosarul de candidatură pentru un nou mandat de primar, alături de echipa PNL Cugir propusă pentru Consiliul Local.

La ieșirea de la Biroul Electoral de Circumscripție, Adrian Teban a declarat că și-a depus candidatura „într-un gest firesc, de responsabilitate față de angajamentele pe care și le-a asumat față de oamenii din Cugir.

Avem proiecte importante de implementat în următorii ani, în infrastructură, sănătate, învățământ, în domeniul social, proiecte la care am muncit de 2-3 ani și pentru care am primit fonduri nerambursabile. Urmează multă muncă, nu doar pentru a implementa cele 16 proiecte finanțate cu bani europeni, ci și pentru a pregăti investițiile de care orașul are nevoie în continuare și pentru care vom avea șansă să accesăm fonduri în exercițiul financiar 2020-2027.

Pentru toate acestea este nevoie de experiență, de viziune, de continuitate.” a declarat actualul primar, Adrian Teban, candidat la Primăria Cugir pentru a cincea oară.

În ceea ce piveste echipa de consilieri pe care liberalii o propun, Adrian Teban a declarat că ” este o echipa capabilă, o echipa formată din tineri din domenii diverse de activitate și din personalități cu exeperiența, cunoscute și recunoscute în oraș pentru profesionalismul, verticalitatea și seriozitatea de care au dat dovadă de-a lungul viețîi lor profesionale. Ne bucurăm că sunt și oameni noi pentru Consiliul Local și ii așteptăm să lucrăm împreună pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a Cugirului”

Pe lista PNL propusă pentru Consiliul Orașului Cugir se află Călin Furdui, Terezia Mureșan, Ioan Ferchian, Tatiana Petric, Rafael Popescu, Flaviu Roșian, Rodica Cristina Florea, Claudiu MărgineanMaria Elena Balosin, Cristian Uritescu, Mariana Pereanu, Traian Eugen Brandas, Irina Mihăilă, Florin Arion, Sorin Onesc, Maria Elena Ion, Tudor Călin Berian, Marius Jibotean, Camelia Dumitrean, Radu Ispas, Dorin David, Mihaela Camelia Barzu, Răzvan Mara.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 539 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.