Rămâi conectat

Politică

Adrian Teban reales președinte al organizației PNL Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

În urma alegerilor interne defășurate astăzi, 15 iulie 2021, în cadrul PNL Cugir, primarul orașului Adrian Teban a fost ales președintele filialei. 

În sala în care a avut loc scrutinul de vot s-au aflat personalități marcante ale Partidului Național Liberal, ce au susținut discursuri și au prezentat viitorul partidului.

Printre aceștia s-au numărat Mircea Hava, fost primar al municipiului Alba Iulia și actual europarlamentar din partea PNL, vicepreședintele CJ Alba – Marius Hațegan precum și președintele CJ Alba – Ion Dumitrel.

Organizația PNL Cugir va fi condusă de un Birou Politic format din 8 vicepreședinți, 8 membri si un trezorier – secretar:

Preşedinte TEBAN ADRIAN OVIDIU

Vicepreşedinte Furdui Calin Razvan
Vicepreşedinte Arion Florin
Vicepreşedinte Jibotean Marius Oliviu
Vicepreşedinte Valasă Alin
Vicepreşedinte Popescu Rafael
Vicepreşedinte Muresan Calin
Vicepreşedinte Pereanu Mariana
Vicepreşedinte Simu Cristian

Membru Marginean Claudiu
Membru Mihai Nicusor
Membru Cristian Uritescu
Membru Samoilescu Silviu
Membru Morariu Marin
Membru Molodet Alin
Membru Mihaila Irina
Membru Emil Muntean
Membru Truta Nicolae

Secretar Trezorier Chereches Dan

La Adunarea Generală a PNL Cugir a participat și preşedintele PNL Alba, Mircea Hava, senatorul PNL Alba Sorin Bumb, presedintele CJ Alba Ion Dumitrel si vicepresedintele CJ Alba, Marius Hategan.

Pe ordinea de zi s-a aflat dezbaterea şi aprobarea Raportului de activitate a Biroului Organizaţiei PNL Cugir, în care a fost prezentat un bilanţ al activităţilor filialei cugirene din anul 2017 până în prezent, raportul financiar contabil precum si raportul presedintelui Adrian Teban.

Adrian Teban a vorbit despre importanța unei echipe vii si inchegate in interiorul partidului, care sa combine cu succes experienta membrilor vechi cu suflul nou al tinerilor, dar și despre câștigarea încrederii electoratului liberal prin respectarea angajamentelor luate în campania pentru alegerie locale.

Viitoarea conducere are responsabilitatea de a pune în practică toate angajamentele electorale pe care partidul şi le-a asumat în campanie şi mă gândesc în primul rând la proiectul de mobilitate urbană, modernizarea străzilor, ducerea la bun sfarsit a celor 16 proiecte cu finantare deja semnate sau aflate in stare de implementare, sustinerea tinerilor, stimularea economiei si a mediului privat.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Politică

O delegație din județul Alba, condusă de cugireanul Aurel Voicu, participă la Școala de vară a seniorilor liberali

cugirinfo.ro

Publicat

în

În perioada 2-4 septembrie 2023, se desfășoară, în stațiunea Saturn, hotel Cleopatra, Școala de vară a seniorilor liberali.

Reprezentanți ai organizațiilor județene de seniori ai Partidului Național Liberali vor avea o serie de întâlniri unde se vor dezbate problemele persoanelor vârstnice în contextul politic și economic actual.

Principalul subiect al discuțiilor va fi cel al pensiilor, eliminarea inechităților din sistemul național de pensii, problemele din sistemul de sănătate și identificarea unor  soluții în acest sens, din perspectiva unei guvernări liberale.

La Școala de vară, în mijlocul seniorilor liberali din toată țara vor fi prezenți: Președintele PNL, Nicolae Ciucă, vicepreședinții Lucian Bode și Virgil Guran.

Județul Alba va fi reprezentat la Școala de vară de șase seniori liberali, delegație condusă de ing. Aurel Voicu  – (din Cugir) președintele organizație județene Alba a seniorilor liberali.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Sub deviza „De la vorbe la fapte”, pensionarii social democrați din Cugir s-au mobilizat pentru eficientizarea activității

cugirinfo.ro

Publicat

în

În prezența președintelui organizației Cugir a PSD, Mircea Trifan, a vicepreședintelui Gheorghe Sava și a liderului grupului de consilieri locali ai PSD Cugir, Andrei Sărmășan, s-a desfășurat recent, Ședința Biroului Executiv a pensionarilor social democrați din Cugir.

Evenimentul are loc la mai puțin de 3 luni de la Conferința organizației orășenești a pensionarilor PSD, prilej cu care s-a făcut un bilanț al activității anterioare și a fost ales noul organism de conducere.

Cu acest prilej, cei 130 delegați reprezentând peste 450 de membri pensionari PSD, au ales biroul executiv pentru o perioadă de 2 ani.

Sub deviza „De la vorbe la fapte”, cei 25 de membri ai biroului (toți prezenți) sub coordonarea președintelui Nicolae Conțan, au primit și și-au asumat sarcini concrete care să conducă la eficientizarea activității.

„Accentul s-a pus în principal pe primirea de noi membri, dar mai ales pe rolul fiecăruia de a se informa din surse credibile și de a transmite mesajul partidului și al organizației în rândul membrilor PSD, a simpatizanților și publicului larg cugirean”, a declarat Conțan.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Partida Romilor Pro Europa – subfiliala Cugir are o nouă conducere

cugirinfo.ro

Publicat

în

În urma deciziei de reorganizare a Partiedei Romilor Pro Europa – filiala județeană Alba, la Cugir a fost aleasă o nouă conducere a subfilialei locale a Partidei Romilor.

Birol executive al asociației este următorul: Pienar Cosmin – presedinte; Vicepreședinți: Humaci Florin, Boroș Petru; Secretar General: Măturar Vasile. Membri: Sapașiu Ioan, Lapaduș Geani, Faur Mircea, Herța Gheorghe.

La organizația de tineret au fost aleși: Ciurar Alexandru – președinte; Vicepreședinți: Lăcatuș Alin, Stoica Adrian, Crețu Nicolae.

La organizația de femei: Rosu.Alexandra – Presedinte, Pienar Veronica și Badiu Steluța – Vicepreședinți.

Potrivit președintelui Pienar Cosmin, noua conducere dorește o mai bună colaborare cu Administrația Publică Locală Cugir,privind comunitatea de romi si problemele cu care se confruntă aceasta.

„Noua conducere a organizației Partida Romilor Pro Eurpa – subfiliala Cugir își dorește în primul rând creșterea nivelului educational în rândul comunității de romi, deoarece in ultimi 10 ani, la nivelul orașului Cugir nu au fost absolvenți de liceu de etnie romă, pentru a putea intra pe locurile special rezervate pentru acesia, la diferite facultăți din țară”, a declarat Pienar.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir