cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Adrian Teban, primar Cugir: “Modernizarea secţiilor de Pediatrie şi Ginecologie a Spitalului Orăşenesc, un proiect foarte important pentru oraş”

Adrian Teban, primar Cugir: “Modernizarea secţiilor de Pediatrie şi Ginecologie a Spitalului Orăşenesc, un proiect foarte important pentru oraş”

Publicat în 24.04.2017 la ora 13:04

Printre proiectele pe care administraţia locală de la Cugir le consideră ca fiind prioritare și vrea să le continue şi în acest an se numără şi lucrările de modernizare ale Spitalului Orăşenesc, fiind vizate secţia de Pediatrie şi secţia de Ginecologie.

Dacă pe axele anterioare au fost reabilitate şi modernizate ambulatoriul spitalului şi secţia de chirurgie, edilul oraşului Cugir a declarat pentru Radio Unirea FM că anul acesta se vrea modernizarea altor două secţii importante din cadrul spitalului.

“Pe acest program de finanţare dorim să finalizăm modernizarea şi acestor secţii. Odată cu finalizarea acestui proiect, spitalul Orăşenesc Cugir va asigura un cadru decent de servicii medicale pe care le va oferi cetăţenilor”, a spus Adrian Teban.

Pe lângă îmbunătăţirea condiţiilor din spital, se are în vedere şi atragerea şi stimularea medicilor tineri de a rămâne la Cugir şi recunoaşterea meritelor celor care lucrează în unitatea spitalicească. Astfel, prin hotărâre de consiliu local, au fost aprobate fonduri pentru stimulente financiare lunare.

Primarul de la Cugir a mai precizat că se doreşte şi construirea de locuinţe pentru medici, în cazul în care actualul Guvern va mai ţine cont de un program demarat de către guvernul Cioloş şi care ar da posibilitatea realizării de spaţii de locuit în cadrul spitalului.

„Dacă programul va continua, noi suntem înscrişi cu 4 până la 8 locuinţepe care dorim să le realizăm în curtea spitalului orăşenesc”, a mai spus Teban.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1152 ori

Adrian Teban, primar Cugir: “Modernizarea secţiilor de Pediatrie şi Ginecologie a Spitalului Orăşenesc, un proiect foarte important pentru oraş”
4 (80%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.