cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Adrian Teban: „Nu sunt interesat să candidez la alegerile europarlamentare de anul viitor”

Adrian Teban: „Nu sunt interesat să candidez la alegerile europarlamentare de anul viitor”

Publicat în 24.07.2018 la ora 22:31

Adrian Teban, edilul orașului Cugir, membru PNL, a declarat astăzi la Unirea FM că nu dorește să candideze la europarlamentarele de anul viitor, dar își dorește ca cei care ne reprezintă la nivel european să fie conștienți de importanța unei asemenea poziții.

De multe ori, România a trimis oameni slab pregătiți, care nu au fost capabili să se integreze în spațiul european și să aducă o contribuție la Europa de mâine, a declarat edilul din Cugir.

Adrian Teban: ”Nu mi-am propus să candidez. Vedeți că în PNL este o largă dezbatere, vizavi de europarlamentare. Mi-ar plăcea ca cei care reprezintă Partidul Național Liberal la europarlamentare să fie conștienți de job-ul pe care îl vor avea acolo, pentru că de multe ori România a trimis acolo oameni foarte slab pregătiți, care nu au fost capabili să se integreze în spațiul european și să își aducă o contribuție la ceea ce înseamnă Europa de mâine. Noi, vom ava anul viitor președinția Uniunii Europene și mă îngrozesc când mă gândesc cât de slab pregătiți suntem pentru acest lucru. Pentru că am participat la diverse acțiuni în sensul ăsta, pentru că noi suntem tentați să cădem într-un festivism gol de conținut. De la noi se așteaptă eficiență, se așteaptă lucruri pragmatice, care să aducă o contribuție la ceea ce înseamnă Europa de mâine.”

Acest articol a fost citit de 298 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.