cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Adrian Teban: „Notorietatea nu este singurul criteriu de alegere a viitorilor candidați la primărie!”

Adrian Teban: „Notorietatea nu este singurul criteriu de alegere a viitorilor candidați la primărie!”

Publicat în 27.01.2016 la ora 11:00

Adrian-Teban-primar-Cugir

Adrian Teban, co-președintele PNL Alba, a declarat pentru ziarul „Unirea” că în cazul competițiilor interne din PNL pentru candidatura la funcțiile de primar, notorietatea nu este singura condiție de ”cernere” a viitorilor primari.

Teban a argumentat cu un exemplu personal, spunând că în 2004, când numele său a apărut în sondajele PNL pentru desemnarea candidaților la Primăria Cugir, era net depășit la procente de primarul sau viceprimarul în funcție, care aveau deja notorietate. ”Trebuie să identifici foarte bine profilul viitorului primar, și asta nu ține neapărat de notorietate”, a explicat Teban. Acesta a argumentat că este bine dacă viitorul primar vine tot din administrația locală și s-a mai confruntat cu problemele acestei administrații. Co-președintele PNL Alba, Adrian Teban, nu a negat faptul că Ion Dumitrel este în continuare ”în cărți” pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba. În plus, Teban s-a arătat încrezător în faptul că în cadrul ședinței PNL de azi, 22 ianuarie, cele două fracțiuni, vechiul PNL și vechiul PDL, ”își vor armoniza dorințele” iar candidaturile la primăriile Aiud și Sebeș vor fi clarificate. O altă situație care trebuie clarificată este cea de la Primăria Șibot, unde primarul în funcție, condamnat cu suspendare și declarat incompatibil de ANI, nu mai poate candida conform prevederilor statutare al PNL, deci trebuie stabilit un alt pretendent pentru această funcție. ”Conform statutului PNL, primarul actual nu ar mai putea candida”, a spus Teban.

Acest articol a fost citit de 301 ori

Adrian Teban: „Notorietatea nu este singurul criteriu de alegere a viitorilor candidați la primărie!”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.