cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Adrian Teban: „M-a dezamăgit foarte mult răspunsul dat de CADNR vis-a-vis de inutilitatea unui nod rutier la Cugir”

Adrian Teban: „M-a dezamăgit foarte mult răspunsul dat de CADNR vis-a-vis de inutilitatea unui nod rutier la Cugir”

Publicat în 24.09.2015 la ora 17:15

Adrian TebanAdrian Teban, primarul orașului Cugir, s-a declarat indignat de răspunsul primit din partea directorului CNADNR, Narcis Neaga, în privința construirii nodului rutier care ar trebui să conecteze orașul la autostradă. Edilul a declarat că la ora actuală nu există nicio perspectivă privind realizarea acestui nod rutier deoarece șeful companiei îl consideră ”inutil”.

”Din păcate, după multe discuții suntem în aceeași fază, în sensul că nu avem nicio perspectivă privind realizarea acestui nod, asta și din cauza faptului că mulți oameni care sunt puși acolo, la CNADNR, să rezolve problemele, din punctul meu de vedere mai mult încurcă lucrurile. M-a dezamăgit foarte mult răspunsul dat de această companie, prin domnul director Narcis Neaga, vis-a-vis de inutilitatea acestui nod rutier. Vă dați seama că, dacă la nivelul acesta se vorbește de inutilitate, chiar nu mai pot să înțeleg cu cine ar trebui să discutăm. Mi se pare că, de multe ori, acest director de la CNADNR conduce mai mult decât este cazul, pentru că noi am făcut memorii la ultimii șase miniștri ai Transporturilor, de la toți am primit promisiuni și am avut asigurări că, inclusiv pe bugetul din acest an va fi prins acest nod rutier, iar acum vedem că acesta este inutil”, a spus edilul.

El a dat de înțeles că orașul pe care îl conduce ar putea fi dezavantașat de contextul politic în care ne aflăm, făcând o comparație cu municipiul Sebeș care beneficiază de trei ieșiri la autostradă: ”Eu nu știu cum oamenii aceștia pot să justifice și să argumenteze utilitatea acestor ieșiri de la Sebeș, iar la Cugir, unde totuși există o unitate care este printre cele mai importante din industria de apărare în acest moment, în România, să spnă că este inutil un racord la autostradă, în condițiile în care construcția lui impune cheltuieli minimale”.

Adrian Teban consideră că lucrurile se vor schimba doar după înlocuirea întregii conduceri a CNADNR, care ”dovedește în acest caz o incompetență crasă”: ”Mi s-ar părea normal ca ei să-și dea demisia, dacă sunt puși acolo să rezolve unele lucruri și dau asemenea răspunsuri”.

”Vedeți, de altfel că autostrada de la Sibiu la Cunța, care a fost inaugurată de domnul prim-ministru cu atâta fast înainte de alegerile prezidențiale, acum stă să cadă. Cred că oamenii aceștia, la un moment dat trebuie să răspundă pentru toate aceste lucruri, pentru că ne crează dezavantaje puternice din punct de vedere economic!”, a încheiat primarul Cugirului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1078 ori

Adrian Teban: „M-a dezamăgit foarte mult răspunsul dat de CADNR vis-a-vis de inutilitatea unui nod rutier la Cugir”
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Un Comentariu la Adrian Teban: „M-a dezamăgit foarte mult răspunsul dat de CADNR vis-a-vis de inutilitatea unui nod rutier la Cugir”

  1. CRĂCIUN Răspunde

    24.09.2015 la 22:38

    Hai chiar, Cum găsiți totdeauna pe alții vinovați. .. ce repede ați uitat ca la parlamentare tot cu ăsta o dădeați, adică Atanasiu senator și legătură Cugir ului la autostrada ca și rezolvata….

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.