cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Adrian Teban, la Radio Unirea FM: „A fost lansată licitația pentru colectarea deșeurilor pentru zona Cugir -Sebeș”

Adrian Teban, la Radio Unirea FM: „A fost lansată licitația pentru colectarea deșeurilor pentru zona Cugir -Sebeș”

Publicat în 20.09.2017 la ora 16:43

A fost lansată licitația pentru colectarea deșeurilor pentru  zona Cugir-Sebeș și pentru zona Blaj, cu toate localitățile arondate, a declarat astăzi, la Radio Unirea FM, primarul orașului Cugir, Adrian Teban.

Acesta a precizat ca în scurt timp se va lansa licitația și pentru zona I , ceea ce înseamnă Alba Iulia și localitățile din jurul municipiului Alba Iulia.

Primarul Cugirului, Adrian Teban : ”Noi, ”Asociația Salubris”, unde sunt președinte, care coordonează activitatea pe cele 4 zone de colectare deșeuri, nu vorbim de operatorul județean, care este în subordinea Consiliului Județean Alba, am lansat licitațiile pentru colectarea deșeurilor.  Singura zonă care rămâne suspendată este zona Abrud – Câmpeni, pentru că acolo nu avem hotărârea de Consiliu Local Abrud și Consiliul Local Câmpeni, pentru că nu sunt convinși să meargă cu acest proiect. O să avem discuții cu aceștia, și dacă vor decide să își dea acordul, vom merge și cu acele licitații mai departe. Sper ca până la sfârșitul anului, în termen optimist, până la primăvara anului viitor, în termen realist, să finalizăm aceste proceduri. Ar fi extraordinar ca depozitul de la Galda să devina funcțional și să nu mai transportăm gunoiul în toată țara. ”

Acest articol a fost citit de 163 ori

Adrian Teban, la Radio Unirea FM: „A fost lansată licitația pentru colectarea deșeurilor pentru zona Cugir -Sebeș”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.